Tonic de fațăpentru piele normală și uscată, îmbogățit cu extract de icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Tonic de fațăpentru piele normală și uscată, îmbogățit cu extract de icre negre

Tonic de față pentru piele normală și grasă, îmbogățit cu extract de icre negre

Patru motive pentru a cumpăra:

- Hidratează și stimulează autoreglarea naturală a pielii
- Curăță pielea fin și riguros
- Contribuie la strângerea porilor pielii
- Pregătește pielea pentru aplicarea cremei din seria Gold Edition

200ml
195lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Loțiunea reprezintă un ansamblu din extract de icre negre și componenți pentru hrănirea, hidratarea și stimularea autoreglării naturale a pielii. Loțiunea este delicată și nu conține spirt. Curăță, liniștește și împrospătează pielea. În componența sa intră cea mai recentă dezvoltare internațională în domeniul frumuseții – complexul de Aur, care conține acid hialuronic, praf de mărgăritare și aur coloidal de 24 carate. Conține extract de aloe în concentrație înaltă, care funcționează ca relaxant. Ansamblul unic al componentelor din acest produs garantează curățarea fină și riguroasă a pielii, dă senzație de prospețime și energie. Contribuie la strângerea porilor pielii. Finisează procesul de curățare a pielii și o pregătește pentru aplicarea altor produse pentru îngrijire. Ghid de utilizare: Îmbibați discul de vată cu loțiune și aplicați pe față și gât (evitați pielea din jurul ochilor) dimineața și seara după înlăturarea machiajului, aceasta este etapa finală de curățare a pielii. Formulă profesională.

 

Funcțiile tonicului:

  • Finisează procesul de curățare a pielii. Chiar și dacă ați înlăturat machiajul cu lăptișor sau loțiune de curățat, apoi v-ați spălat cu spumă, pe discul de vată cu tonic oricum o să găsiți urme de murdărie. Asta înseamnă că tonicul este soluția cu care puteți finisa procesul de curățare a feței după toate etapele demachierii și spălării.
  • Restabilește echilibrul pH-ului. Unele soluții de curățare, inclusiv apa de la robinet, pot deregla echilibrul acidului alcalin al pielii, iar asta poate duce la slăbirea funcției de protecție și reduce abilitatea de a rezista împotriva factorilor agresivi ai mediului înconjurător. Tonicul readuce rapid nivelul pH-ului la normal. 
  • Pregătește pielea pentru a fi aplicată crema. Tonicul facilitează acționarea mai eficientă a ingredientelor din cremă.

 

 

 

Inițial, toate tonicurile sunt concepute pentru a curăța pielea feței. Cum adică, noi înlăturăm cosmetica cu demachiant sau cu soluție pentru spălat, iar acum reiese că este nevoie și de tonic? Da, tonicul înlătură rămășițele machiajului cât și urmele de laptișor sau soluție pentru spălat pielea feței.

 

 

 

Descrierea unor componente

 

 

Extract de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Urea

Este o substanță organică care se conține în țesuturi și lichide. Scopul ei principal este să mențină nivelul optim de umiditate. Oferă luciu și elasticitate.

 

 

 

Ulei de ricin

Ulei larg folosit în cosmetologie. Este capabil să netezească ridurile și luptă cu semnele îmbătrânirii. Normalizează funcționarea glandelor sebacee, iar ca rezultat se reduce nivelul de grăsime al pielii. Completează deficitul de vitamine.

 

 

 

Extract de mei

Mulțumită extractului de mei țesuturile se regenerează mai rapid și se accelerează înnoirea celulelor pielii. Restabilește bariera de lipide, contribuie la menținerea nivelului umidității și elasticității pielii.

 

 

 

Extractul de ovăz

Se folosește ca și component pentru protecția, înmuierea și calmarea pielii iritate sau care se exfoliază. În cosmetica anti-îmbătrânire este folosit pentru pielea uscată și obosită. Substanțele folositoare din ovăz protejează pielea împotriva influenței mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok