Bine ați venit în cel mai mare magazin de cosmetice online din Marea Moartă în Moldova!

Mon Platin – reprezintă un brand specializat de soluții cosmetice pentru îngrijirea pielii și a părului. Marca comercială Mon Platin aparține companiei „A-Meshi Industries”, care de peste 25 de ani este în rândul celor mai mari producători din Israel. Din momentul lansării, scopul principal al brandului a fost crearea unei cosmetice naturale și eficiente, la preț accesibil, care s-ar caracteriza prin ușurința utilizării și calitatea ecologică.

Producția Mon Platin este recunoscută în peste 51 de țări ale lumii, fiind laureata multor concursuri profesioniste și obținând premii importante în domeniul cosmetic.

Magazin de cosmetice online din Marea Moartă în Moldova

Calitatea exclusivă a cosmeticii Mon Platin este confirmată de către Ministerul Sănătății din Israel: cea mai mare parte nu conține parabeni, iar principalul conservant este sarea Mării Moarte (include 26 de minerale diferite).

Capacitatea de producție Mon Platin este amplasată chiar în centrul Israelului – în orașul Bat Yam și ocupă aproximativ 6 mii de m2. În arsenalul specialiștilor companiei se regăsește un laborator propriu de cercetare. Aici se produce cosmetica, orientată după sexul, vârsta și scopul exact, de exemplu, încetinirea proceselor de îmbătrânire, tratarea și profilaxia psoriazisului, hidratarea intensivă a pielii, restabilirea structurii părului și altele. Acum ai acest magazin de cosmetică în Chișinău.

Important! Noi respectăm bunele practici de producție GMP, ceea ce permite garantarea siguranței și a condițiilor optime în toate etapele de producere.

Magazin de cosmetice online din Marea Moartă în Moldova

Acum, producția naturală cosmetică a Mării moare este disponibilă în Moldova! Am creat un magazin online de produse cosmetice pentru orice vârstă. Vă propunem o alegere largă de cosmetică israeliană din toate liniile Mon Platin.

Siteul folosește cookie

Ok