Monplatin.md – magazin de cosmetice profesionale online

MonPlatin.md reprezintă un magazin online de cosmetică israeliană, produsă pe baza mineralelor din Marea Moartă. Fiecare soluție este creată pentru asigurarea unei stări sănătoase a corpului, prin îngrijire corectă. Cele 26 de minerale incluse în componența producție vor avea un efect vizibil asupra organismului dumneavoastră.

La crearea produselor, am ținut cont de necesitățile fiecărui om, care nu doar are nevoie de o igienă sigură și plăcută, dar și se confruntă cu anumite zone problematice. Astfel, asortimentul MonPlatin cuprinde:

  • Geluri de duș
  • Șampoane și condiționere
  • Creme, măști
  • Loțiuni, uleiuri, unt de corp
  • Deodorante și soluții anti-celulită
  • Protecție solară

În dependență de vârsta dumneavoastră și tipul pielii, alegeți varianta care vă convine cel mai mult. Este important să analizați problemele cu care se confruntă pielea dumneavoastră (precum uscăciunea, iritația, erupțiile, etc.) și să selectați produsul potrivit. Cosmetica din Marea Moartă vă va ajuta să le soluționați, prin ingredientele sale naturale.

Ce categorii de produse cosmetice profesionale găsim în Chișinău?

În Chișinău și Moldova sunt accesibile numeroase soluții fabricate chiar în inima Israelului. Asortimentul nostru include:

  • Produse pentru corp. Rolul lor este de a asigura o igienă cotidiană corectă și de a se confrunta cu zonele problematice, cel mai des expuse influenței negative ale mediului înconjurător, precum mâinile și picioarele. Ele completează vitaminele și mineralele corpului.
  • Produse pentru față. Acestea hidratează, regenerează și protejează pielea sensibilă a feții. Datorită cantității mari de minerale, o mențin fermă și catifelată.
  • Produse pentru păr. Ele vor menține prospețimea părului dumneavoastră pentru mult timp, protejându-l de mediul înconjurător. Părul va deveni ascultător și strălucitor indiferent de timp, iar pielea capului va uita de zonele uscate și iritate.

Important! În acest magazin de cosmetice profesionale se propun produse atât produse pentru copii, cât și pentru adulți. Accesați categoria potrivită căutării dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor, telefonați-ne la numărul indicat pe site.

Mon Platin – produse cosmetice profesionale, create cu respectarea bunelor practici GMP.

Siteul folosește cookie

Ok