Produse cosmetice pentru bărbați în magazinul online Monplatin.md

Cosmetica israeliană pentru bărbați din linia DSM – un asortiment bogat de soluții de îngrijire de bază, pe care trebuie să le aibă orice reprezentant al sexului puternic.

Deja de mult timp îngrijirea părului nu este doar preregoativa femeilor. Pielea bărbaților tot poate fi sensibilă, uscată și expusă influenței factorilor negativi din mediul înconjurător. În rezultat, apar simptome de îmbătrânire precoce. Linia de produse cosmetice pentru bărbați de la Mon Platin imbunătățește caracteristicile fiziologice ale corpului masculin și modul lor de viață, propunând o producție optimă pentru îngrijirea întregului corp:

Spuma va face procesul de ras mai plăcut, iar crema hidratantă după fiecare procedură nu va admite apariția iritațiilor și a senzației de întindere. El hidratează eficient și îmbunătățește regenerarea. Îngrijirea complexă permite menținerea pielii ferme, hidratate și sănătoase. Nimic în plus – doar produse cosmetice calitative, chiar din inima Israelului, elaborate special pentru bărbați.

Avantajele cosmeticii israeliene pentru bărbați de la Mon Platin

Proprietățile mineralelor, care se conțin în sarea și nămolul Mării Moarte, sunt capabile să ofere pielii bucuria de viață și reprezintă un element indispensabil pentru detoxifiere. Mai mult decât atât, efectul sănătos nu se limitează doar la piele, dar se răspândește asupra întregului organism. Unele minerale sunt lipofilice, adică pătrund profund în epidermă.

O asemenea bază pentru cosmetica de îngrijire pentru bărbați este foarte utilă pentru pielea tânără. Păstrați prospețimea ei, fermitatea și netezimea pielii pentru mulți ani, prevenind apariția simptomelor precoce de îmbătrânire.

Magazinul nostru online de cosmetică pentru bărbați de asemenea propune în linia DSM, soluții specializate pentru pielea îmbătrânită. Crema de colagen o hidratează intensiv, îmbogățește celulele cu microelemente prețioase, elimină cearcănele și „sacii” de sub ochi. Și cel mai important, ea oferă un efect vizibil de întinerire, datorită colagenului, apei Mării Moarte, uleiului de cătină, boabelor de grâu, extractului de mușețel, mentă – care se includ în componența sa.

Utilizarea simplă, aroma lejeră, eficiența demonstrată și utilitatea – iată principalele motive, din care merită să cumpărați cosmetică pentru bărbați de la brandul Mon Platin. Livrare în toată Moldova, timp de 1-3 zile. Acesta este un cadou demn pentru bărbații adevărați!

Siteul folosește cookie

Ok