Soluție de curățare pentu fața și barbă - Premium Men
Comentarii:
Lăsați comentarii

Patru motive pentru a cumpăra:

- produs nou pentru curățat care sporește elasticitatea
- întinerește fața
- acționează rapid și eficient înlăturând celulele moarte ale pielii
- dă senzație de prospețime

150ml
195lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Soluție pentru curățare adâncă și riguroasă a pielii feței pentru bărbați. Curățarea adâncă a pielii o face frumoasă și sănătoasă. Soluție nouă pentru curățat cu extract de mentă, pentru prospețime, și cu colagen, pentru regenerarea intensivă a pielii, care sporește elasticitatea și întinerește pielea feței.

Această soluție pentru curățat funcționează rapid și eficient înlăturând celulele moarte ale pielii și deteriorarea provocată de substanțele nocive ale mediului înconjurător. Extractul de mentă din acest produs dă senzație de prospețime, hrănește și netezește pielea.

- Nu conține spirt
- Nu conține parabeni
- Nu conține uleiuri minerale

Potrivit pentru curățarea riguroasă a bărbii. După curățarea pielii se recomandă să aplicați crema hidratantă sau soluția după bărbierit din seria ”Premium Men”.

Ghid de utilizare: Umeziți bine pielea feței cu apă fierbinte. Aplicați și masați bine pielea cu mișcări circulare, așteptați 3 – 5 minute și clătiți cu apă rece. Pentru rezultate optime folosiți crema hidratantă din seria ”Premium Men”.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

Descrierea unor ingrediente

 

Ulei de mentă

 

Are un efect relaxant în caz de iritație sau mâncărime. Mentolul ce se conține în mentă, îmbunătățește circulația sanguină, pielea primește mai multe elemente hrănitoare. Oferă un aspect sănătos și întinerește pielea.

 

 

 

Uleiul de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

Colagen

Are un efect de întinerire și readuce pielii proprietățile sale elastice, o netezește și o face moale. Colagenul crează pe piele un strat de protecție care menține umiditatea, datorită lui pielea mult timp rămâne hidratată.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok