Cremă hidratantă după bărbierit cu componență unică (150ml)
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- hidratează adânc, hrănește și protejează pielea
- dezinfectează bine
- încetinește procesul de îmbătrânire

150ml
175lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Hidratează adânc, hrănește și protejează pielea. Ansamblul de extracte de mușețel, aloe vera și minerale din marea Moartă restabilește echilibrul umidității, încarcă pielea de energie și dezinfectează. Datorită aminoacizilor și monozaharidelor încetinește procesul de îmbătrânire. Lasă o aromă plăcută după bărbierit.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Urea

Urea - este o substanță organică care se conține în țesuturi și lichide. Scopul ei principal este să mențină nivelul optim de umiditate. Oferă luciu și elasticitate..

 

 

 

Extractul de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

 

Unt de șeică

 

Untul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate ( oleină, linoleic) și saturate ( acid stearic ) acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a păstra turgescența, elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok