Politica de confidențialitate

Magazinul Mon Platin are grijă să respecte în totalitate dreptul utilizatorilor privind protecția datelor cu caracter personal furnizate, oferind o experiență online sigură, care nu va afecta în nici un fel viața personală. Cu acest scop, ne asumăm direct responsabilitatea, că informațiile obținute voluntar sau involuntar de la utilizatorii noștri, vor fi folosite doar în scopurile definite.

Vizitatorii site-ului nostru trebuie să cunoască faptul că datele lor personale vor fi păstrate și prelucrate, cu scopul:

 • completării bazei noastre de date, utilizate pentru realizarea rapoartelor statistice;
 • informării despre ofertele, reducerile rețelei de magazine Mon Platin, și alte activități desfășurate de compania noastră, prin diverse mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS etc.).

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Colectarea datelor pe site-ul nostru se realizează cu ajutorul diferitor modalități și instrumente specifice, cum ar fi: salvarea în baze de date a formularelor completate direct de către utilizatori, chestionarea online, urmărirea traficului pe site cu ajutorul unui soft profesional, gestionarea newsletterului, utilizând o aplicație specifică etc.

Există zone în site care necesită înregistrare sau abonare, pentru care utilizatorului îi sunt solicitate anumite date specifice. Datele solicitate sunt utilizate pentru identificare, confirmare, completare a contului. Dezabonarea poate fi făcută imediat, fără necesitatea altor confirmări suplimentare.

Toate aceste date sunt utilizate cu scopuri de informare și îmbunătățire a serviciilor, unicul deținător al informațiilor fiind compania Map Mam S.R.L, care garantează respectarea deplină a dreptului de intimitate. Termenii politicii de confidențialitate se referă doar la datele furnizate voluntar de către vizitatori.

Astfel, site-ul Mon Platin colectează datele cu caracter personal, obținute cu acordul voluntar al utilizatorilor, având în vedere următoarele scopuri:

 • confirmarea / expedierea / facturarea comenzilor efectuate către utilizatori;
 • rezolvarea problemelor apărute, referitor la comenzile efectuate, contract, servicii sau produsele achiziționate;
 • asigurarea accesului la anumite servicii;
 • transmiterea periodică a newsletterelor sau altor informații despre oferte, reduceri, bonusuri, în format electronic;
 • contactarea utilizatorilor, la cererea voluntara sau chestiuni ce țin de Relația cu Clienții;
 • scopuri statistice.

mon Platin utilizează involuntar adresele IP (Internet Protocol Address) și alte date care nu au nici o legătură cu informațiile personale, cum ar fi ora vizitei, locul de unde a fost accesa site-ul, numele, versiunea browserului, sistemul de operare, furnizate de către browserul internet prin intermediul căruia a fost accesat site-ul, în următoarele cazuri:

 • administrarea site-ului;
 • analiza / urmărirea intereselor utilizatorilor;
 • utilizarea datelor demografice pentru uz intern (scopuri statistice);
 • îmbunătățirea nivelului de accesibilitate în utilizarea site-ului;
 • publicarea informațiilor cât mai relevante pentru utilizatori.

Mon Platin se obligă să adopte toate măsurile de securitate necesare protejării informațiilor obținute de la utilizatori, atât online cât și offline. Pentru mai multe detalii, consultați în prealabil termenii legali și alte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal.

 

Refuzuri și retururi

Refuzuri

Refuzul - este anularea comenzii înainte ca aceasta să fie recepționată de către client.

Puteți refuza de la comandă gratuit, înainte ca acesta să părăsească depozitul nostru.

În cazul în care comanda a părăsit depozitul, veți fi obligați să ne restituiți costul livrării.

Retururi

Returul - este întoarcerea toatei comenzi sau a unor mărfuri din comanda - după ce comanda a fost primită de client.

Retururile se efectuează conform Legii de Protecție a Drepturilor Consumatorilor, Hotărârii Guvernului RM № 1465 și a altor acte normative.

Cu scopul de a economisi banii voștri, vă recomandăm să vă consultați la juriștii noștri înainte de a ne trimite un retur, pentru că multe categorii de mărfuri au excepții și condiții speciale specificate de lege.

Dacă produsul va fi defectat sau stricat de către Cumpărător, acesta nu va mai fi returnabil și cumpărătorul va fi obligat să achite prețul integral!

 

Rambursarea sau anularea tranzacțiilor


Pentru a returna bunurile / fondurile sau pentru a anula tranzacția, vă rugăm să contactați managerul nostru prin numărul de telefon - 078 388 388.

 

 

Modalităţi de plată

 • În numerar

  În cazul dat, achitați suma comenzii livrate curierului. Plata se efectuiază în lei MDL.

 • Plata online

  Comenzile pot fi achitate cu cardul bancar Visa sau MasterCard. Achitați comanda prin sistemul de plată “Victoriabank”. După confirmarea comenzii veţi fi redirecționat la serverul sistemului Victoriabank, care asigură siguranţa plăţilor.

 

Livrare

Condițiile de livrare în Chișinău:

 • Livrarea pe teritoriul orașului Chișinău 35 lei.
 • Livrarea se efectuează de luni pînă vineri între orele 09:00 – 17:00
 • Livrarea se efectuează numai pentru produsele incluse în comandă.
  Transportul a cîtorva produse, în scopul alegerii la locul livrării, nu se efectuiază.

Condițiile de livrare în Moldova:

 • Livrarea pe teritoriul Moldovei se efectuează de către compania de curierat «Rapid Curier».
 • Termenul de livrare de obicei este de 2-3 zile lucrătoare. Managerii noștri vor stabili împreună cu D-voastră data livrării, înainte de a expedia produsele.
 • Costul livrării pe Moldova este 35 lei.

Siteul folosește cookie

Ok