Cumpără cremă hidratantă pentru față (Israel) în magazinul online Monplatin.md

Fața – nu e doar oglinda sufletului, dar și indicatorul de sănătate. Linia cosmetică Dead Sea Minerals (DSM) a fost creată special pentru a face pielea dumneavoastră nu doar frumoasă, îngrijită, dar și 100% sănătoasă. 

Ea este elaborată în baza nămolului unic, a mineralelor Mării Moarte, astfel este pur și simplu imposibil să supraestimăm efectul acestor substanțe naturale. Iată de ce.

Apele Mării Moarte reprezintă un adevărat depozit pentru substanțele minerale, iar datorită acestui fapt sunt considerate drept o adevărată stațiune de vindecare, pentru cei care suferă de oarecare probleme cu pielea. Pe lângă sare, Marea Moartă este cunoscută prin noroaiele sale vindecătoare și înalt mineralizate, dobândite din fundul lacului. Combinarea acestor două componente are un impact cosmetic pozitiv și un efect de însănătoșire a pielii.

Trebuie remarcat: componența mineralelor din cosmetica Mon Platin corespunde maximal exact cu organismul uman, asigurând o presiune osmotică optimă în celule. În rezultat, crema profesională pentru față (Israel) și altă cosmetică din linia DSM este capabilă să păstreze fermitatea pielii dumneavoastră, îmbunătățească sistemul ei imunitar, mărească nivelul de hidratare, activeze metabolismul energetic. Aceasta este cea mai bună metodă pentru a păstra îndelungat tinerețea și prospețimea pielii feții!

Care cremă israeliană pentru față este mai bine de cumpărat?

În fiecare zi, pielea dumneavoastră este supusă acțiunii factorilor externi: frig, aer rece, raze de soare, vânt și altele. Deseori, această influență este una negativă, provocând iritație, uscăciune și îmbătrânire precoce. Anume din acest motiv e atât de important să protejați și hrăniți zilnic pielea dumneavoastră, cu ajutorul unei creme calitative pentru față. În linia cosmetică de îngrijire Dead Sea Minerals, puteți alege și cumpăra cremă de față cu minerale (Israel) în conformitate cu tipul dumneavoastră de piele:

  • normală;
  • combinată;
  • uscată;
  • sensibilă;
  • problematică.

Aveți nevoie de hidratarea durabilă a pielii? Doriți să scăpați de imperfecțiuni și piele grasă? În asortimentul Mon Platin veți găsi soluția – o cremă de față bună și ieftină, cu mineralele Mării Moarte, creată anume pentru dumneavoastră.

Siteul folosește cookie

Ok