Cumpără protecție solară în magazinul online Monplatin.md

Protecția completă împotriva radiațiilor ultraviolete este necesară pentru toată lumea, în special pentru pielea delicată și sensibilă. Aceasta va fi oferită 100% de către crema de protecţie solară şi cosmetica de îngrijire DSM de la Mon Platin.

Protecția pielii de razele ultraviolete este necesară cel mai mult în perioada de vară. În cantități mici, băile de soare sunt benefice, ele contribuie la elaborarea vitaminei D. Dar excesul de ultraviolet este dăunător la orice vârstă: pielea își pierde fermitatea, devine iritată, apar riduri, crește riscul de dezvoltare a cancerului pielii și se grăbește îmbătrânirea ei.

Pentru a preveni asemenea schimbări negative, dar pe lângă asta să vă bucurați de utilitatea razelor de soare, există cosmetică specială – protecție solară SPF 50. Aceasta este o cremă de bronz, cu un nivel înalt de siguranță:

  • textură ușoară;
  • absorbire rapidă;
  • protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB;
  • poate fi utilizată pentru copii.

Această cremă hidratantă conține un complex de mușețel farmaceutic. Ea conferă pielii gingașe a copiilor o protecție suplimentară de radicalii liberi și previne apariția hiperpigmentării. Diverse studii clinice au demonstrat eficiența, siguranța utilizării produsului dat.

Crema de protecție solară cu SPF înalt – oare va proteja de arsuri solare?

SPF – factorul de protecție solară (Sun Protection Factor), care presupune cât timp dumneavoastră vă puteți afla sub razele directe ale soarelui, înainte ca pielea să înceapă să roșească activ. De exemplu, SPF 10-20 se consideră un nivel înalt de protecție (de la 95% UV), iar SPF 50 – limita, care protejează de la 99,5% UV. Dacă alegeți o cremă de bronz SPF 50, care se poate cumpăra în magazinul nostru online, atunci dumneavoastră vă puteți afla sub soare un timp maximal, fără să vă ardeți. Însă chiar cea mai puternică cremă nu vă va proteja pielea, dacă vă veți afla sub razele solare directe câte 4-6 ore.

Ce să faceți, dacă totuți ați primit o arsură solară? Totul este simplu: doar aplicați în locurile afectate gelul cu aloe vera și mineralele Mării Moarte de la Mon Platin. El diminuează durerea la arsuri, scoate inflamarea de la mușcăturile insectelor, scade roșeața, hipertermia locală – motiv din care trebuie să fie la îndemâna fiecăruia.

Dacă aveți o piele subțire și sensibilă, iar protecția de razele ultraviolete este necesară pe parcursul întregului an, atrageți atenția la crema de colagen a brandului israelian din linia DSM. Ea deține un efect de lifting cu SPF-15 și protejează pielea sensibilă împrejurul ochilor și de pe gât, de emisiile nocive. Datorită formulei inovative, bazate pe mineralele Mării Moarte, ea contribuie la stimularea și întărirea celulelor naturale de colagen și păstrează elasticitatea ei naturală, prevenind apariția noilor riduri. Doar la noi puteţi cumpăra cremă de protecţie solară la preţ accesibil, nu ezitaţi!

Siteul folosește cookie

Ok