Cumpără apă de gură din magazinul online Monplatin.md

Pentru a diminua riscul de îngălbenire și îmbolnăvire a dinților, includeți în igiena dumneavoastră orală apa de gură Mon Platin. Ea este un produs indispensabil, care nu înlocuiește pasta de dinți, ci o completează. 

Aceasta să ajungă în cele mai inaccesibile locuri, care rămân zilnic neatinse de periuța de dinți și în acest fel reușește să mențină cavitatea bucală sănătoasă. Cu ajutorul acestei soluții, diminuați șansele de apariție a bolilor dentare și de răspândire a bacteriilor. Utilizarea ei zilnică permite evitarea cariilor și a senzațiilor de durere, elimină respirația urât mirositoare, protejează gingia și placa dentară.

Rolul apei de gură:

  • protejează;
  • curăță;
  • tratează;
  • întărește.

Apă de gură (Israel): caracteristici

Acest produs este unul indispensabil în zilele în care avem nevoie să socializăm cu mulți oameni și dorim să creăm o impresie perfectă. Mirosul urât din gură nu va mai fi un obstacol, iar respirația proaspătă va adăugă încrede în sine.

Principalele componente, care asigură efecte benefice:

  • Extractul de aloe vera – substanța nutritivă regeneratoare, care îndepărtează bacteriile.
  • Extractul de mușețel – conține vitamine și acizi organici, are un rol antiseptic.
  • Triclosan – agent chimic sintetic, care îndepărtează bacteriile, elimină ușor durerea și are efecte antiinflamatorii.
  • Extractul de mentă – creează o respirație proaspătă și plăcut mirositoare, iar proprietățile sale medicinale îi permit să oprească sângerările, să stopeze dezvoltarea și deplasarea bacteriilor.

Aceasta reprezintă etapa finală de curățare a dinților, iar la îngrijirea orală corectă, nu uitați să utilizați pasta, periuța și ața de dinți.

Pentru a profita din plin de beneficiile soluției date, comandă apă de gură la preț accesibil, din magazinul nostru online. Produsul va fi livrat oriunde în Moldova, iar dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea cosmeticii ideale de la Mon Platin, vă invităm să ne telefonați la numărul indicat pe site.

Siteul folosește cookie

Ok