Apă de gură Mineral Dent (26 minerale)
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- etapa finală a curățirii cavității bucale
- datorită mineralelor mării Moarte și altor extracte împrospătează și protejează dinții și gingiile
- săruturile devin mentolate

400 ml.
150lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Apa de gură e bazată pe componente minerale unice care conțin săruri din marea Moartă în ansamblu cu extracte de aloe vera și mușețel. Curăță, împrospătează cavitatea bucală, protejează dinții și gingiile. Potrivită pentru înlăturarea mirosului neplăcut din gură chiar și după fumat. Ghid de utilizare: Clătiți gura de două ori pe zi, preferabil după ce ați spălat dinții sau în caz de nevoie.

 

 

Respirația proaspătă este cheia succesului oricărui eveniment de socializare. Folosiți apa de gură Mon Platin pentru a evita posibilele neplăceri din cauza mirosului urât.

 

 

 

 

Folosirea regulată a apei de gură Mon Platin este o profilactică bună a proceselor inflamatorii din cavitatea bucală. Fortifică, curăță și protejează.

 

 

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Extractul de aloe vera

 

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator și bactericid.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Triclosan

Este cunoscut ca un agent chimic sintetic, antibacterian care are un spectru larg de acțiune ( în afara eliminării florei bacteriene acționează și asupra ciupercilor) deasemenea are proprietăți antiinflamatorii.

 

 

 

Extract de mentă

 

Oferă prospețime îndelungată respirației și are proprietăți antibacteriene. Mulțumită proprietăților sale medicinale întărește gingiile, oprește sângerarea, stopează creșterea bacteriilor nocive.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok