Pastă de dinți Mineral Dent (26 minerale)
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- soluția ideală pentru o cavitate bucală sănătoasă a întregii familii
- contribuie la menținerea sănătății dinților și gingiilor
- săruturile devin mentolate

100ml
125lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Pastă de dinți pentru menținerea sănătății dinților și gingiilor. Conține componente minerale din marea Moartă pentru protejarea și curățarea gingiilor. Fluorura sau Fluorul și triclosanul contribuie la igiena maximă a cavității bucale și profilacticii cariilor. Soluția ideală pentru o cavitate bucală sănătoasă a întregii familii.

Ghid de utilizare: Pasta e menită pentru persoanele cu vârsta de peste 6 ani. Spălați dinții de două ori pe zi. Interzisă copiilor până la 6 ani.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput conform ghidului de utilizare. Nu înghițiți. Evitați contactul cu ochii.

 

 

 

 

 

 

Folosirea regulată a pastei Mon Platin e o bună profilactică împotriva proceselor inflamatorii din cavitatea bucală. Fortifică, curăță și protejează.

 

 

 

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Carbonat de calciu

Carbonatul de calciu are proprietăți abrazive moi, iar în componența pastei de dinți nu doar curăță dinții dar și le dă luciu.

 

 

 

Extract de mentă

 

Oferă prospețime îndelungată respirației și are proprietăți antibacteriene. Mulțumită proprietăților sale medicinale întărește gingiile, oprește sângerarea, stopează creșterea bacteriilor nocive.

 

 

 

Uleiul de arbore de ceai

 

Uleiul de arbore de ceai e un atiseptic natural care are proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. Contribuie la întărirea gingiilor și stopează sângerarea.

 

 

 

Triclosan

Este cunoscut ca un agent chimic sintetic, antibacterian care are un spectru larg de acțiune ( în afara eliminării florei bacteriene acționează și asupra ciupercilor) deasemenea are proprietăți antiinflamatorii.

 

 

 

Monofluorofosfat de sodiu

 

Are proprietăți abrazive moi, protejează emailul dinților și înlătură mirosul neplăcut. Luptă împotriva cariilor.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok