Spumă pentu bărbierit cu mineralele mării moarte
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- liniștește pielea feței
- garantează bărbierirea netedă și plăcută
- senzații plăcute în timpul bărbieritului

250ml
175lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Liniștește pielea feței, garantează bărbierirea netedă și plăcută.

Ghid de utilizare: Înainte de utilizare agitați flaconul. Umeziți pielea feței. Ținând flaconul vertical stoarceți cantitatea dorită de spumă pe vârful degetelor, apoi aplicați un strat uniform pe pielea feței și bărbieriți-vă cu plăcere!

Atrageți atenția: Conținutul flaconului se află sub presiune! Păstrați-l într-un loc sigur, departe de copii și foc. Se interzice categoric să deteriorați flaconul sau să-i dați foc, chiar și dacă este gol. Înainte să-l aruncați la gunoi, asigurați-vă că este complet gol. Agitați flaconul de câteva ori înainte de a-l folosi. Păstrați-l la temperatură mai mică de 50 de grade.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

Bărbieritul pentru mulți bărbați este o procedură zilnică. Unii folosesc aparatul de ras electric sau simplu, alții preferă briciul, dar toate necesită folosirea produselor pentru bărbierit. Ele sunt necesare pentru a face firele de păr mai moi și a garanta alunecarea lentă a lamei pentru a preveni tăieturile și iritațiile.

 

Descrierea unor ingrediente

 

Extractul de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok