Șampon și gel de duș pentru bărbați cu caviar negru - Premium Men (400ml)
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- ușor si bine curăță pielea
- oferă elasticitate părului iar pielii corpului aspect sănătos 
- dezvoltare unică a laboratorului Mon Platin

400 ml.
245lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Fin și complet șterge pielea și îi oferă o aromă delicată. Produs unic dezvoltat pe baza unei noi tehnologii pentru spălarea părului si corpului, echilibrarea nivelului PH a pielii. Oferă părului elasticitate iar pielii corpului- aspect sănătos. Conține vitaminele C,E,B5.

Modul de aplicare: Masați o mică cantitate de gel în palme pînă se formează spumă, aplicați pe părul umed și corp,spălați cu grijă cu apă curentă.

Atenție: A nu utiliza în cazul în care este cunoscută sensibilitate la unul dintre componentele produsului.

 

Descrierea unor ingrediente

 

Uleiul de cocos

 

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

 

Piroctone Olamine

Ingredientul activ împotriva mătreții. Are proprietăți bacteriostatice și fungice, care sunt eficiente îndeosebi împotriva ciupercii de drojdie lipofile de care este legată mătreața și exfolierea pielii capului.

 

 

 

 

Extract de caviar negru

 

Extractul de icre negre normalizează fondul hormonal al pielii și al glandelor sebacee și oferă celulelor protecție antioxidantă.

 

 

 

Extract de jojoba

 

 

Ajută la sporirea elasticității pielii făcând-o moale și netedă. Jojoba nu astupă porii și permite pielii să răsufle ușor, păstrează umiditatea țesuturilor.

 

 

 

 

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

 

 

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

 

 

 

Vitamina C

 

 

Actionează ca antioxidant, substanța hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneză și contribuie la sinteza colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok