Cremă antirid pentru față pe bază de icre negre SPF 15 (50ml)
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- cremă inovatoare ce îngrijește intensiv pielea gingașă a feței, protejând-o de radiații dăunătoare
- hidratează intensiv pielea
- încetinește procesul de îmbătrânire

50 ml.
475lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă inovatoare SPF 15, ce îngrijește intensiv pielea subțire și gingașă a feței și gâtului, protejând-o eficient de radiații dăunătoare în timpul zilei. Crema conține acid hialuronic cu adaos de colagen, ulei de măsline și avocado, extracte de ceai verde, romaniță și aloe vera, ce se îmbibă rapid în epidermă și înlătură semnele de oboseală și îmbătrânire.

Saturarea pielii cu colagen și acid hialuronic previne formarea radicalilor liberi, în același timp mărind nivelele umidității și elasticității ale pielii mature a feței. În afară de astea crema conține complexul LACTOMIDE, care este unic prin structura de lipozomi, ce pătrund în straturile adânci ale pielii, îmbunătățind procesul de absorbție și amplificând efectul pozitiv al ingredientelor active.

Ingredientele active de bază sunt ceramide-3 în combinație cu fosfolipide naturale, care asigură o hidratare intensă, micșorează probabilitatea apariției ridurilor mici și ajută la prevenirea apariției ridurilor noi. Crema contribuie la menținerea tonusului pielii, îmbunătățirea structurii și restabilirea elasticității.

Rezultate: aplicarea zilnică a cremei timp de 60 de zile, cu mișcări circulare, asigură o piele elastică, proaspătă și radiantă. Previne apariția ridurilor mimice noi.

 

 

Descrierea unor componente

 

Extract de ceai verde

 

Antioxidantul puternic care se conține în ceaiul verde, cofeina, îmbunătățește microcirculația, ajută împotriva inflamării pielii și cearcănelor din jurul ochilor. Activizează schimbarea substanțelor în celulele pielii și previne îmbătrânirea.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Extract de aloe vera

 

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Ceramide-3

 

Lipide neutre ale membranei care regenerează stratul superior al pielii, umple golurile care se formează de la spălare, reduce permiabilitatea pielii, pierderea apei și îmbunătățește elasticitatea epidermei.

 

 

 

Acidul hialuronic

 

Acidul hialuronic – unul din componentele importante din straturile celulelor, care se află adânc în piele. În organismul nostru el menține apa în celule ori deficitul acesteia aduce la uscarea pielii, formarea ridurilor și la lăsarea țesuturilor.

 

 

 

Colagen

Are un efect de întinerire și readuce pielii proprietățile sale elastice, o netezește și o face moale. Colagenul crează pe piele un strat de protecție care menține umiditatea. Datorită lui pielea mult timp rămâne hidratată.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok