Balsam mineral pentru păr (500ml)
Comentarii:
Lăsați comentarii

Șase motive pentru a cumpăra:

- hrănește pielea capului
- dă părului luciu sănătos
- părul arată proaspăt și îngrijit chiar dacă se află un timp îndelungat la soare sau v-ați scăldat în mare
- ușurează pieptănarea
- previne secționarea părului
- potrivit pentru toate tipurile de păr și folosire zilnică

500ml
150lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Balsamul bazat pe mineralele mării Moarte hrănește pielea capului, hidratează părul și oferă luciu. Părul arată proaspăt și îngrijit chiar dacă se află un timp îndelungat la soare sau v-ați scăldat în mare. Ușurează pieptănarea, previne încâlcirea și secționarea părului. Conține o componență deosebită de soluții care filtrează pentru a proteja părul împotriva influențelor negative a mediului înconjurător. Potrivit pentru toate tipurile de păr și folosire zilnică.

Ghid de utilizare: După ce spălați părul aplicați balsamul pe păr, masați-l și spălați-l apoi cu apă.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

Șampon + balsam = sănătate și păr ascultător!

 

 

Șamponul face ca cuticula firului de păr să se umfle. Solzii cuticulei ca și țigla acoperișului ies puțin în afara arborelui de păr. În starea aceasta părul e mai sensibil la influența nocivă a mediului exterior. Balsamul reduce umflarea cuticulei, și ea din nou se așează la locul ei. După asta părul e gata pentru a fi aranjat și e pregătit să treacă peste stresuri fără a fi deteriorat. Părul devine ascultător și păstrează umiditatea, ceea ce oferă părului luciu.

Balsamul "Mon Platin" nu conține silicon! Siliconul în balsamuri și șamponuri face părul mai fragil și plictisitor. "Capsula" din silicon încurcă pătrunderea substanțelor hrănitoare și vitaminelor în pielea capului și în păr. Asta încalcă metabolismul, circulația oxigenului și a sângelui.

 

Descrierea unor ingrediente

 

Cetrimonium Chloride

Amestecă murdăria de pe păr cu cea de pe pielea capului, ceea ce contribuie la spălarea capului. Deasemenea el este aprobat ca o substanță biologică activă care formează o peliculă netedă pe suprafața părului.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok