Cremă nocturnă antirid pe bază de icre negre (50ml)
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- сremă inovatoare ce îngrijește intensiv pielea gingașă a feței, protejând-o de radiații dăunătoare
- hidratează intensiv pielea
- încetinește procesul de îmbătrânire

50 ml.
475lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă inovatoare împotriva ridurilor mimice, pentru îngrijire de seară și pe timp de noapte. Crema conține acid hialuronic cu adaos de colagen, ulei de măsline și avocado, extracte de ceai verde, romaniță și aloe vera, ce se îmbibă rapid în epidermă și înlătură semnele de oboseală.

Saturarea pielii cu colagen și acid hialuronic previne formarea radicalilor liberi, în același timp mărind nivelele umidității și elasticității ale pielii mature a feței. În afară de astea crema conține complexul LACTOMIDE, care este unic prin structura de lipozomi, ce pătrund în straturile adânci ale pielii, îmbunătățind procesul de absorbție și amplificând efectul pozitiv al ingredientelor active.

Ingredientele active de bază sunt ceramide-3 în combinație cu fosfolipide naturale, care asigură o hidratare intensă, micșorează probabilitatea apariției ridurilor mici și ajută la prevenirea apariției ridurilor noi. Crema contribuie la menținerea tonusului pielii, îmbunătățirea structurii și restabilirea elasticității.

Rezultate: utilizarea zilnică a cremei timp de 60 de zile asigură elasticitatea și prospețimea pielii. Previne formarea ridurilor mimice noi. Pentru un efect maxim se recomandă folosirea cremei antirid SPF 15 pe bază de icre negre.

 

 

Descrierea unor componente

 

Extract de ceai verde

 

Antioxidantul puternic care se conține în ceaiul verde, cofeina, îmbunătățește microcirculația, ajută împotriva inflamării pielii și cearcănelor din jurul ochilor. Activizează schimbarea substanțelor în celulele pielii și previne îmbătrânirea.

 

 

 

Ulei de măsline

 

Conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

Ulei de avocado

 

 

Uleiul e bine perceput de piele, se absoarbe adânc în epidermă și oferă stratului de piele o senzație moale și catifelată. Cosmetica în componența cărei este uleiul de avocado e universală și se potrivește pentru îngrijirea permanentă a pielii uscate, iritate și sensibile. Hrănește cu antioxidanți pielea care îmbătrânește.

 

 

 

Ceramide-3

 

Lipide neutre ale membranei care regenerează stratul superior al pielii, umple golurile care se formează de la spălare, reduce permiabilitatea pielii, pierderea apei și îmbunătățește elasticitatea epidermei.

 

 

 

Acidul hialuronic

 

Acidul hialuronic – unul din componentele importante din straturile celulelor, care se află adânc în piele. În organismul nostru el menține apa în celule ori deficitul acesteia aduce la uscarea pielii, formarea ridurilor și la lăsarea țesuturilor.

 

 

 

Colagen

Are un efect de întinerire și readuce pielii proprietățile sale elastice, o netezește și o face moale. Colagenul crează pe piele un strat de protecție care menține umiditatea. Datorită lui pielea mult timp rămâne hidratată.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok