Aplicator seric cu colagen pentru pielea din jurul ochilor
Comentarii:
Lăsați comentarii

Patru motive pentru a cumpăra:

- maschează ridurile fine din jurul ochilor și deasupra buzei superioare
- reduce umflarea și cercurile întunecate de sub ochi
- este fundamentul perfect sub umbre
- mbunătățește acțiunea cremelor de collagen împotriva ridurilor din seria DSM

15 ml
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Ser pentru a masca eficient ridurile fine și liniile de expresie de pe față în zonele sensibile din jurul ochilor și deasupra buzei superioare. O combinație remarcabilă de colagen și complex de acid hialuronic cu aplicator, vârful triunghiular care va permite să se răcească instantaneu pielea sensibilă din jurul ochilor, reduce umflarea, linii de expresie și cercuri întunecate formate pe pielii cu timpul.

Acest ser luminos este bogat în vitamin A și mineralele Mării Moarte,conține de asemenea vitamina E, cunoscută ca un antioxidant puternic, care încetinește formarea de radicalii liberi și accelerează regenerarea pielii. Împrospătează rapid zonele din jurul ochilor și deasupra buzei superioare, oferindu-le umiditate pentru o lungă perioadă de timp. Nu contine uleiuri sau parabeni.

Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică de cremă pe piele și masați ușor până când este complet absorbită. Aplicați de două ori pe zi-dimineața și seara. Pentru rezultate optime după aplicarea cremei finalizați procedura de îngrijire a pielii faciale aplicînd cremă de zi cu collagen împotriva ridurilor cu SPF 15 sau cremă de noapte cu collagen împotriva ridurior.

Note și avertismente: aplicați acest produs numai în scopul specificat și numai în conformitate cu instrucțiunile de utilizare. Nu înghiți! Nu lăsați crema să intre în ochi. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Nu utilizați acest produs dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele sale.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Extract de ovăz

Se folosește drept component care apără, înmoaie și liniștește pielea inflamată iar în cosmetica anti-îmbătrânire ajută împotriva pielii uscate. Substanțele care se conțin în ovăz apără pielea împotriva factorilor externi și atacurilor bacteriene.

 

 

 

 

Ulei de castor

În cosmetologie uleiul de castor se folosește foarte des. El netezește ridurile, luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Normalizează glandele sebacee din cauza cărei pielea devine grasă, restabilește deficitul de vitamine.

 

 

 

Extractul de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Colagen

Are un efect de întinerire și readuce pielii proprietățile sale elastice, o netezește și o face moale. Colagenul crează pe piele un strat de protecție care menține umiditatea, datorită lui pielea mult timp rămâne hidratată.

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

Vitamina A

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

Vitamina E

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok