Cremă hidratantă cu extract de măsline
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- un produs foarte îndrăgit de clienții noștri
- crema balansată conține un număr mare de antioxidanți care contribuie la prevenirea îmbătrânirii pielii
- perfect pentru pielea normală și uscată

50 ml.
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă eficientă pe bază de ulei curat de măsline care încă din antichitate se consideră unul din cele mai bune uleiuri. Această cremă bazată pe ulei curat de măsline conține complexe de vitamine A, E, C în concentrație înaltă. Vitamina E este cunoscută ca un antioxidant puternic care luptă împotriva radicalilor liberi care se formează în piele.

În afară de asta formula cremei, concepută special, conține o cantitate stabilită de ulei de avocado, ce contribuie la formarea unei texturi balansate. Conține minerale naturale din adâncurile mării Moarte. Nu conține ulei de minerale, silicon și parabeni. Potrivit pentru piele uscată și normală.

Ghid de utilizare: Aplicați crema dimineața pe față, după ce ați curățat-o cu lăptișor cosmetic și masați bine până se absoarbe deplin. Se poate aplica încă odată în orice moment al zilei în cazul în care simțiți că pielea e uscată sau roșie.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput după ghidul de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimerește în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Ulei de măsline

 

Conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

Ulei de avocado

 

 

Uleiul e bine perceput de piele, se absoarbe adânc în epidermă și oferă stratului de piele o senzație moale și catifelată. Cosmetica în componența cărei este uleiul de avocado e universală și se potrivește pentru îngrijirea permanentă a pielii uscate, iritate și sensibile. Hrănește cu antioxidanți pielea care îmbătrânește.

 

 

 

Vitamina A

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

 

Vitamina C

 

Actionează ca antioxidant, substanța hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneză și contribuie la sinteza colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

 

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

 

Comentarii
Ceban Felicia10.08.2023
Vreau să fac comandă această cremă
Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok