Cremă hidrantă cu lapte, miere, propolis și lăptișor de matcă
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- un produs foarte îndrăgit de clienții noștri
- previne formarea radicalilor liberi și a ridurilor
- componența noua a cremei redă elasticitate, finețe și luciu pielei

50 ml.
195lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă ușoară și fină îmbogățită cu miere naturală, a cărei calități uimitoare sunt cunoscute demult. Conține o cantitate stabilită de concentrație de propolis. Acest component este un antioxidant puternic care previne formarea radicalilor liberi și a ridurilor. Componența nouă a cremei conține vitamine și minerale din adâncurile mării Moarte cu adaos de lăptișor de matcă. Aceste substanțe lasă pielea proaspătă și lucioasă făcând-o elastică. Nu conține ulei de minerale, silicon și parabeni. Potrivit pentru toate tipurile pielii.

Ghid de utilizare: Aplicați crema dimineața pe pielea feței, după ce ați curățat-o cu lăptișor cosmetic.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput după ghidul de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimerește în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Unt de șeică

 

Untul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate ( oleină, linoleic) și saturate ( acid stearic ) acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a păstra turgescența, elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

 

 

 

Ulei de boabe de grâu

 

 

Germenii de grâu - sunt o sursă de componente biologice active: acizi grași, aminoacizi și microelemente. Menține balanța lichidului epidermei și netezește ridurile.

 

 

 

Mierea

 

Bogată practic în toate microelementele. Soluție bactericidă și antialergică, sporește rezistența la factorii externi.

 

 

 

Extract de propolis

 

Conține flavonoizi, de aceea este un antioxidant puternic. În afară de aceasta, propolisul este un antiseptic bun și acționează împotriva microbilor

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Lăptișor de matcă

 

Lăptișorul de matcă în cosmetică fortifică imunitatea celulară, regenerează membrana celulară, activizează procesele de schimb în celulele pielii și sporește elasticitatea membranei musculare.

 

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.
 

 

 

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

 

 

 

 

Vitamina С

 

Actionează ca antioxidant, substanța hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneză și contribuie la sinteza colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

 

 

 

 

Vitamina Е

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

 

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok