Cremă hrănitoare nocturnă pentru față pe bază de icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii

 Trei motive pentru a cumpăra:

- cremă inovatoare ce îngrijește intensiv pielea gingașă a feței, protejând-o de radiații dăunătoare
- hidratează intensiv pielea
- încetinește procesul de îmbătrânire

50 ml.
525lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă hidratantă ultramodernă pentru îngrijire intensivă de seară și pe timp de noapte. Crema conține acid hialuronic cu adaos de colagen, minerale din marea Moartă, ulei de măsline și avocado, extracte de ceai verde, romaniță și aloe vera, ce se îmbibă rapid în epidermă și ridică nivelul de umiditate și elasticitate, în special în orele de seară și noapte. Crema gingașă se absoarbe eficient în epidermă, stimulează și întărește proteinele naturale de colagen din piele, previne formarea radicalilor liberi, astfel păstrând elasticitatea naturală și prevenind formarea radicalilor liberi și apariția noilor riduri mimice.

În afară de astea crema conține complexul LACTOMIDE, care este unic prin structura de lipozomi, ce pătrund în straturile adânci ale pielii, îmbunătățind procesul de absorbție și amplificând efectul pozitiv al ingredientelor active.

Ingredientele active de bază sunt ceramide-3 în combinație cu fosfolipide naturale, care asigură o hidratare intensă, micșorează probabilitatea apariției ridurilor mici și ajută la prevenirea apariției ridurilor noi. Crema contribuie la menținerea tonusului pielii, îmbunătățirea structurii și restabilirea elasticității.

Rezultate: aplicarea zilnică prin masare a cremei timp de 60 de zile asigură hidratarea pielii pe timp de noapte, ceea ce îi asigură elasticitatea, înlătură semnele vârstei și oboselii. Pentru un efect maxim se recomandă folosirea cremei hidratante de zi SPF 15 pe bază de icre negre.

 

 

Descrierea unor componente

 

Extract de ceai verde

 

Antioxidantul puternic care se conține în ceaiul verde, cofeina, îmbunătățește microcirculația, ajută împotriva inflamării pielii și cearcănelor din jurul ochilor. Activizează schimbarea substanțelor în celulele pielii și previne îmbătrânirea.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Extract de aloe vera

 

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Ceramide-3

 

Lipide neutre ale membranei care regenerează stratul superior al pielii, umple golurile care se formează de la spălare, reduce permiabilitatea pielii, pierderea apei și îmbunătățește elasticitatea epidermei.

 

 

 

Acidul hialuronic

 

Acidul hialuronic – unul din componentele importante din straturile celulelor, care se află adânc în piele. În organismul nostru el menține apa în celule ori deficitul acesteia aduce la uscarea pielii, formarea ridurilor și la lăsarea țesuturilor.

 

 

 

Colagen

Are un efect de întinerire și readuce pielii proprietățile sale elastice, o netezește și o face moale. Colagenul crează pe piele un strat de protecție care menține umiditatea. Datorită lui pielea mult timp rămâne hidratată.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok