Cremă minerală hidratantă (nocturnă)
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- crema cu componente hrănitoare servește în calitate de produs cosmetic nocturn, perfect se asociaza cu crema hidratantă de zi
- pe parcursul nopții hrănește activ și încetinește procesul de îmbătrânire
- pe parcursul iernii folosiți-o ca și cremă de zi

50 ml.
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Această cremă plină de substanțe hrănitoare servește pe post de cosmetică nocturnă în ansamblu cu cremă hidratantă de zi din seria DSM. Componența deosebită a cremei hrănește pielea pe parcursul nopții și încetinește procesul de îmbătrânire.

Concentrația înalta a vitaminei E, cunoscută pentru proprietățile antioxidante puternice, reduce formarea în piele a radicalilor liberi. În cazul în care pielea e foarte uscată și roșie puteți folosi crema și ziua pentru a hidrata fața. Nu conține ulei de minerale, silicon și parabeni. Potrivit pentru toate tipurile pielii.

Ghid de utilizare: Aplicați crema pe față seara după ce ați spălat fața.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput după ghidul de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimerește în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Unt de șeică

 

Untul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate ( oleină, linoleic) și saturate ( acid stearic ) acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a păstra turgescența, elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

 

 

 

Ulei de boabe de grâu

 

 

Germenii de grâu - sunt o sursă de componente biologice active: acizi grași, aminoacizi și microelemente. Menține balanța lichidului epidermei și netezește ridurile.

 

 

 

Extract de
mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

Vitamina A

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

 

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

 

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok