Cremă nocturnă regeneratoare, îmbogățită cu extract de icre negre și aur coloidal
Comentarii:
Lăsați comentarii

Patru motive pentru a cumpăra:

- încetinește procesul de îmbătrânire a pielii
- menține echilibrul apei
- extractul de icre negre  reduce ridurile și previne formarea ridurilor noi
- formulă profesională împotriva îmbătrânirii

50 ml.
575lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă nocturnă regeneratoare, îmbogățită cu extract de icre negre, preparată cu ajutorul celor mai performante tehnologii, menită să regenereze, hrănească și să încetinească procesul de îmbătrânire. Crema liniștește, relaxează, hrănește și umple de energie pentru întreaga zi. Hidratează, menține echilibrul apei, întoarce pielii finețea. Extractul de icre negre contribuie la reducerea ridurilor mici și previne formarea ridurilor noi. În componența sa intră cea mai recentă dezvoltare internațională în domeniul frumuseții – complexul de Aur, care conține acid hialuronic, praf de mărgăritare și aur coloidal de 24 carate. Acestă formulă profesională împotriva îmbătrânirii protejează și înnoiește pielea. Crema funcționează în perioada cea mai prielnică, în timpul odihnei de noapte, când organismul este cel mai receptiv.Ghid de utilizare: Aplicați crema cu mișcări delicate și masați pielea. Pentru un efect maxim se recomandă să folosiți crema împreună cu serul împotriva ridurilor. Dacă aveți pielea prea uscată, folosiți crema și ziua. Formulă profesională.

 

 

Descrierea unor componente

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Ulei de germeni de grâu

 

Conține o cantitate maximă de vitamina E, care este de neînlocuit pentru sănătatea și frumusețea pielii, fiind un antioxidant puternic. Este supranumită și “Vitamina tinereții”.

 

 

 

Amidon din porumb

 

 

 

Posedă proprietăți de întinerire. Netezește pielea, crește elasticitatea, o face mătăsoasă și ajută împotriva ridurilor mici.

 

 

 

 

 

 

 

Ulei de măsline

 

 

Ulei de măsline – сonține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

Comentarii
Михаил С.29.07.2019
Хороший крем, работает эффективно и моментально!
Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok