Cremă pentru înmuierea, îngrijirea pielii genunchilor și coatelor ultra-hidratantă
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Patru motive pentru a cumpăra:

- hrănește și hidratează intens zonele deosebit de uscate ale pielii
- face pielea elastică și previne crăparea ei
- are efect antibacterian
- se folosește la îngrijirea intensivă a pielii întărite a mâinilor

150ml
175lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă concentrată pentru hidratarea zonelor deosebit de uscate ale pielii precum coatele și genunchii. Face pielea elastică, previne crăparea ei și face zonele cu piele uscată plăcute și netede la atingere. Conține ulei din arbore de ceai, cătină albă, minerale din marea Moartă și uleiuri aromatice care înmoaie și netezesc pielea.

Ghid de utilizare: Aplicați și masați peste zonele cu piele uscată până la îmbibarea completă. Se recomandă folosirea zilnică.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

 

 

Pentru obținerea rezultatelor optime se recomandă folosirea zilnică a cremei dimineața, peste pielea curată, în zona coatelor și genunchilor, timp de 7 zile. Efectul maxim vine după 28 de zile de utilizare.

 

 

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Ulei de măsline.

 

 

Ulei de măsline – conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

Uleiul de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

Ulei de arbore de ceai

 

Uleiul de arbore de ceai este un antiseptic natural care are proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. El îmbunătățește starea pielii în caz de acnee.

 

 

 

Uleiul de cătină

 

Uleiul de cătină conține: vitamina A care hidratează pielea, fortifică și sporește elasticitatea. Vitamina E cunoscută ca „Vitamina tinereții” încetinește procesul de îmbătrânire. Vitamina C înmoaie pielea și sporește elasticitatea, la fel ca și alte vitamine care îmbunătățesc starea pielii, mențin frumusețea și sănătatea acesteia.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok