Cremă pentru pielea din jurul ochilor și gâtului, îmbogățită cu extract de icre negre și aur coloidal
Comentarii:
Lăsați comentarii

Patru motive pentru a cumpăra:

- sporește elasticitatea pielii din jurul ochilor și gâtului
- conține capsule de vitamine care se dizolvă când sunt aplicate pe piele
- are efect de lifting
- extractul de icre negre contribuie la micșorarea ridurilor mici și previne formarea ridurilor noi

50 ml.
675lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Crema garantează îngrijirea ideală a pielii din jurul ochilor și gâtului. În componența sa intră cea mai recentă dezvoltare internațională în domeniul frumuseții – complexul de Aur, care conține acid hialuronic, praf de mărgăritare și aur coloidal de 24 carate. Crema sporește elasticitatea, hidratează, hrănește și protejează împotriva factorilor exteriori nocivi. Conține capsule de vitamine care se dizolvă când sunt aplicate pe piele și eliberează vitamine înalt concentrate. Această cremă reprezintă un mini- lifting. După utilizarea zilnică micșorează ridurile și previne apariția ridurilor noi. Extractul de icre negre sporește proprietățile de regenerare și înnoire a celulelor. Ghid de utilizare: Aplicați dimineața și seara pe pielea din jurul ochilor cu pernuțele degetelor de la unghiul exterior la cel interior, pe pielea gâtului aplicați un strat subțire și masați ușor. Formulă profesională

 

 

Descrierea unor componente

 

 

 

Ceramide-3

 

Lipide neutre ale membranei care regenerează stratul superior al pielii, umple golurile care se formează de la spălare, reduce permiabilitatea pielii, pierderea apei și îmbunătățește elasticitatea epidermei.

 

 

 

Proteinele de soia

 

 

În preparatele pentru îngrijirea pielii, proteinele hidrolizate de soia ajută la netezirea ridurilor, hidratând pielea. În afară de asta, ele se consideră o sursă de izoflavoni care ajută la protecția pielii împotriva îmbătrânirii.

 

 

 

Extract de ceai verde

 

Antioxidantul puternic care se conține în ceaiul verde, cofeina, îmbunătățește microcirculația, ajută împotriva inflamării pielii și cearcănelor din jurul ochilor. Activizează schimbarea substanțelor în celulele pielii și previne îmbătrânirea.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Extract de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Urea

 

Este o substanță organică care se conține în țesuturi și lichide. Scopul ei principal este să mențină nivelul optim de umiditate. Oferă luciu și elasticitate.

 

 

 

Ulei de ricin

Ulei larg folosit în cosmetologie. Este capabil să netezească ridurile și luptă cu semnele îmbătrânirii. Normalizează funcționarea glandelor sebacee, iar ca rezultat se reduce nivelul de grăsime al pielii. Completează deficitul de vitamine.

 

 

 

Extract de mei

 

Mulțumită extractului de mei țesuturile se regenerează mai rapid și se accelerează înnoirea celulelor pielii. Restabilește bariera de lipide, contribuie la menținerea nivelului umidității și elasticității pielii.

 

 

 

Amidon din porumb

 

 

 

Posedă proprietăți de întinerire. Netezește pielea, crește elasticitatea, o face mătăsoasă și ajută împotriva ridurilor mici.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok