Cremă ultra-efectivă pentru călcîe cu cătină
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumăra:

- cremă ultraintensivă pentru îngrijirea pielii uscate și crăpate de pe picioare
- neutralizează mirosul neplăcut
- are proprietăți antibacteriene și antifungice

150ml
175lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă pentru îngrijirea eficientă a pielii picioarelor uscate și crăpate. Neutralizează mirosul neplăcut, oferă prospețime, îmbunătățește aspectul pielii. Bogată în minerale din marea Moartă, uleiuri esențiale și extracte naturale concentrate care protejează pielea. Conține ulei de șeică și extract de cătină care hrănesc și înmoaie pielea. Îmbogățită cu ulei de arbore de ceai ce are proprietăți antibacteriene și antifungice.

Ghid de utilizare: Aplicați pe pielea curată a picioarelor. Pentru a amplifica efectul se recomandă să încălțați șosete – asta va accelerea absorbția cremei și va face pielea mai moale.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

Cum să previi uscarea pielii picioarelor?

• Micșorați temperatura încălzirii autonome – aerul cald de obicei e mai uscat decât cel rece
• Folosirea apei fierbinți poate duce la uscarea pielii
• Folosiți ca element hidratant uleiul pentru baie
• Folosiți săpun moale.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Ulei de măsline

 

 

Ulei de măsline – conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

 

Unt de șeică

 

Untul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate ( oleină, linoleic) și saturate ( acid stearic ) acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a păstra turgescența, elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

 

 

 

Ulei de arbore de ceai

 

Uleiul de arbore de ceai este un antiseptic natural care are proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. El îmbunătățește starea pielii în caz de acnee.

 

 

 

Uleiul de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

 

Uleiul de cătină

 

Uleiul de cătină: conține vitamina A care hidratează pielea, fortifică și sporește elasticitatea. Vitamina E cunoscută ca „Vitamina tinereții” încetinește procesul de îmbătrânire. Vitamina C înmoaie pielea și sporește elasticitatea, la fel ca și alte vitamine care îmbunătățesc starea pielii, mențin frumusețea și sănătatea acesteia.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok