Cremă ultraintensivă cu vitamine pentru picioare, îmbogâțită cu extract de icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- extractul de icre negre sporește proprietățile anti-îmbătrânire a cremei
- conține capsule de vitamine care se dizolvă la aplicarea cremei
- formulă profesională anti-îmbătrânire

100ml
195lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Crema pentru picioare formidabilă, este produsă după tehnologia absorbției în două etape,MP269, îmbogățită cu extract de icre negre și ulei de cătină. Conține capsule speciale ce se dizolvă la aplicare, eliberând o porție de vitamine înalt concentrate, care sporesc eficiența cremei. În componența sa intră cea mai recentă dezvoltare internațională în domeniul frumuseții – complexul de Aur, care conține acid hialuronic, praf de mărgăritare și aur coloidal de 24 carate. Această formulă profesională anti-îmbătrânire protejează și înnoiește pielea. Crema hidratează și hrănește pielea. Ghid de utilizare: Aplicați pe pielea feței cu mișcări circulare până se va absoarbe. Formulă profesională.

 

 

 

 

Tehnologia MP269 reprezintă un proiect revoluționar al laboratorului Mon Platin, care stimulează procesul de absorbție al pielii, în două etape, a componentelor necesare și contribuie la utilizarea componentelor active într-o formă mai concentrată, păstrând în același timp textura fină a pielii și senzația de ușurătate.

 

 

 

Capsulele cu vitamine

 

Reprezintă o tehnologie unică ce contribuie la păstrarea concentrației vitaminelor în produsele cosmetice. Capsulele sunt sigilate ermetic și se dizolvă când sunt aplicate pe piele, în acest timp ele elimină vitaminele concentrate , ceea ce sporește efectul cremei

 

 

 

 

 

Descrierea unor componente

 

Ulei de măsline.

 

 

Ulei de măsline – сonține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

 

Amidon din porumb

 

 

Posedă proprietăți de întinerire. Netezește pielea, crește elasticitatea, o face mătăsoasă și ajută împotriva ridurilor mici.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea integrității membranei celulelor. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează înnoirea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok