Gel anticelulită cu componență unică
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Patru motive pentru a cumpăra:

- сel mai nou produs care previne apariția vergeturilor
- eficient pentru adolescenți
- eficient luptă împotriva celulitei
- se recomandă oricărei femei la orice vârstă

200ml
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Gelul anticelulită înlătură eficient celulita, posedă proprietăți lipolitice și de drenaj limfatic, micșorează țesutul adipos, are efect de lifting, elimină surplusul de lichide. Ansamblul de elemente active asigură întărirea pereților vaselor sanguine, elimină surplusul de lichid, posedă proprietăți de modelare și întărire, menține elasticitatea, întărește pielea, tonifică, activizează metabolismul, sporește regenerarea pielii.

Uleiurile esențiale de mentă și grapefruit sunt cunoscute pentru proprietățile sale tonifiante, ele încălzesc pielea. Asta sporește circulația sanguină, întărește vasele, înlătură surplusul de lichid și stratul adipos, netezește pielea. Mineralele mării Moarte tonifică și îndreaptă microrelieful pielii, fortifică pereții vaselor sanguine, contribuie la înlăturarea toxinelor și zgurilor.

Ghid de utilizare: Masați bine pielea în regiunea coapselor și taliei cu gel, după duș. Conceput pentru utilizarea zilnică.

Atenție: Nu aplicați pe zonele mari ale pielii. Se interzice folosirea gelului copiilor mai mici de 2 ani. Conceput exclusiv pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimereste în ochi spălați bine ochii cu apă. Se recomandă să folosiți în același timp crema care apară de razele solare cu filtru de protecție minim SPF15. Dacă apar semne de iritație nu folosiți în continuare gelul.

 

E posibil de înlăturat celulita cu ajutorul unui gel bun?

 

Răspunsul la această întrebare este afirmativ, dacă la tubul de soluție anticelulită adăugați nutriție echilibrată, efort fizic, masaj și proceduri cu aparate. Efectul gelului anticelulită are două direcții:

1. Stimulează sângele și fluxul limfatic.
2. Acționează asupra celulelor de grăsime și oferă lipoliză.

Gelul conține compuși care pot avea aceste efecte în caz de uz extern.

 

 

 

 

Gelul este un complex unic care conține în sine un ansamblu de componente diferite concepute cu ajutorul noilor tehnologii și îmbogățit cu adaosuri minerale din marea Moartă pentru îmbunătățirea aspectului fizic a pielii.

 

 

 

Chiar și dacă există gluma, cum că de la masaj slăbește doar maseurul, defapt asta nu este chiar așa. În lupta împotriva celulitei ( care nu are o legătură directă cu surplusul de greutate) masajul este unul din cele mai bune remedii. În cazul dat gelul va consolida rezultatul.

 

 

Regulele de folosire a gelului anticelulită

 

Gelul anticelulită nu poate fi aplicat ca o soluție simplă de îngrijire. Cosmetica anticelulită nu doar acționează energic, dar vă și face mai energic. Aplicați soluția anticelulită cu mișcări circulare direcționate în sus: de la glezne la genunchi, apoi la coapse.

 

 

Important!

Aplicați gelul cu mișcări energice, masați astfel pielea timp de câteva minute.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Ulei de mentă

 

Are un efect relaxant în caz de iritație sau mâncărime. Mentolul ce se conține în mentă, îmbunătățește circulația sanguină, pielea primește mai multe elemente hrănitoare. Oferă un aspect sănătos și întinerește pielea.

 

 

 

Ulei de grapefruit

 

Uleiul de grapefruit posedă toate calitățile calmante, antiseptice, antiinflamatorii și înlătură spasmele. Uleiul are toate calitățile cele mai folositoare a fructului, el ajută la îmbunătățirea structurii pielii și are efect de lifting.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok