Gel-peeling pentru corp cu aromă de vanilie
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Gel-peeling pentru corp cu aromă de vanilie

Gel-peeling pentru corp cu aromă de levănțică

Gel-peeling pentru corp cu aromă mixtă de flori

Trei motive pentru a cumpăra:

- netezește pielea și nu distruge textura ei
- curăță pielea de celulele moarte și excitate
- oferă pielii prospețime și catifelare

350 ml.
125lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Bazat pe formula triplă de acțiune care include: curățarea adâncă a pielii, făcând-o moale și catifelată, dându-i o aromă plăcută. Granulele de peeling înlătură celulele moarte și excitate ale pielii și îmbunătățesc circulația sanguină. Conține extract de mușețel, vitamina E, esență organică și minerale din marea Moartă. Potrivit pentru toate tipurile pielii. Ghid de utilizare: Aplicați puțin gel pe pielea umedă și masați cu mișcări circulare, apoi spălați. Pentru a finisa procedurile de îngrijire a pielii se recomană să aplicați crema pentru corp din seria DSM. Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

 

 

De ce este eficient gelul-peeling?

 

 

 

Gelul-peeling pentru corp combină în sine crema fină și eficientă și peelingul. Este bine cunoscut că peelingul curăță corpul de celulele excitate ale pielii, înlătură ridurile mici, înlătură grăsimea excesivă și înălbește pielea corpului. Gelul – peeling este soluția optimă pentru pielea corpului.

 

 

 

 

 

 

Cum să folosești mai eficient gelul – peeling?

 

Înainte de a folosi gelul – peeling ar fi bine să aburiți pielea corpului, pentru a deschide porii și a ușura înlăturarea murdăriei și a celulelor excitate de pe suprafața pielii. Gelul-peeling trebuie aplicat pe piele cu mișcări circulare, masând ușor, fără a depune multă forță.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok