Cumpără set de cosmetice cadou Mon Platin Gold Edition din magazinul online

Ce poate fi mai bun decât cosmetica israeliană de îngrijire, cu minerale din Marea Moartă, caviar și un complex din aur? Doar un set din aceste soluții cosmetice premium, pentru restabilirea și întinerirea pielii.

Magazinul online Monplatin.md propune diverse seturi de cosmetică, care vor asigura îngrijirea completă, dar și vor deveni un cadou prețios pentru prieteni și apropiați. În procesul producerii seturilor se utilizează doar materiale naturale, caracterizate prin calitate înaltă. Majoritatea soluțiilor cosmetice de la Mon Platin nu conțin parabeni, după cum în rolul conservantului se regăsește sarea Mării moarte (26 minerale). Ea influențează pozitiv pielea și exclude o serie de probleme cu pielea.

O formulă unică, prin care se combină caviarul cu aurul, răspunde de efectul întineririi și împrospătării. El se obține datorită hidratării pielii și hrănirii ei cu elemente prețioase, necesare – vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grași (Omega-3, Omega-6), etc.

Seturile cosmetice cadou de îngrijire din seria Gold Edition vă permit să vă bucurați de îmbunătățirea stării pielii, iar utilizarea regulată a soluțiilor va îndepărta simptomele îmbătrânirii pentru mult timp. La noi veți găsi seturi cosmetice pentru femei, potrivite oricărei ocazii.

Set cosmetice cadou: cumpără soluții care se completează reciproc

Scopul seturilor este de a aborda complex soluționarea problemelor pielii: curățarea, hidratarea, restabilirea. Fără o curățare calitativă, de exemplu, pătrunderea componentelor hidratante nu va mai fi atât de eficientă. Dacă doriți să faceți un cadou, atunci va fi cel mai bine să achiziționați cosmetică de un singur profil:

  • Față. Combinația perfectă – gel de curățare și cremă de zi/regeneratoare. Însă nu cunoașteți exact care sunt neajunsurile actuale ale destinatarului, atunci va fi cel mai bine să alegeți îngrijirea de corp.
  • Corp. O variantă sigură – combinarea cremei de mâini și picioare. Acestea sunt acele părți ale corpului, care întotdeauna au nevoie de o atenție deosebită, iar din acest motiv cosmetica de îngrijire pentru ele va fi mereu actuală. Deținătorii de piele uscată vor aprecia din plin un unt de corp intens, cu caviar. Cu ajutorul lui, fiecare milimetru al pielii începe să sclipească de sănătate și străluci natural.

Avantajele cumpărării unui set de cosmetice în cadou

  • Soluția complexă va fi una mai ieftină, decât achizționarea soluțiilor cosmetice separat.
  • O abordare largă a soluționării problemelor pielii este întotdeauna mai eficientă, decât o oarecare singură soluție.
  • Aranjarea, ambalajul frumos vor permite crearea unui cadou demn și prețios.

Dacă v-au rămas întrebări, vă rugăm să telefonați la numărul indicat pe site. Noi vă vom ajuta să alegeți varianta optimă din multitudinea de seturi cosmetice ieftine, în conformitate cu scopurile dumneavoastră și tipul pielii. Pe lângă asta, vă vom povesti despre ofertele și promoțiile curente.

Siteul folosește cookie

Ok