Loțiune uscătoare ultra-efectivă împotriva acneei
Comentarii:
Lăsați comentarii

Patru motive pentru a cumpăra:

- un produs îndrăgit de clienții noștri
- usucă acneea 
- soluția ideală pentru adolescenți
- curăță eficient pielea, nu lasă urme sau semne

30 ml.
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Creat pe baza mineralelor din marea Moartă, oxidului de zinc și calaminei. Îmbogățită cu minerale din marea Moartă, loțiunea curăță eficient, lecuiește pielea și nu lasă urme sau semne. Ghid de utilizare: Agitați bine loțiunea înainte de utilizare. Aplicați-o în fiecare seară înainte de culcare, doar în zonele problematice ale pielii. Lăsați-o pe toată noaptea și dimineața spălați-o cu apă.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Oxid de zinc

 

 

Are proprietăți antibacteriene și previne înmulțirea bacteriilor nocive care provoacă inflamații. Usucă pielea deteriorată și localizează inflamațiile.

 

 

 

Calamina

 

 

Calamina are un efect calmant rapid. Praful de calamină este folosit în produsele care previn roșeața, arsurile și mâncărimea.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Extract din coada calului de lemn

Hrănește cu componente folositoare țesuturile, contribuie la eliminarea excesului de lichide, sporește capacitatea de regenerare și crește producerea de colagen și elastină.

 

 

 

Extract de
Salvia

 

Dă senzație de prospețime, fortifică și liniștește pielea. Salvia înmoaie pielea și are proprietăți antiseptice.

 

 

 

Extract de rozmarin

 

 

 

Curăță și tonifică, deaceea este inclus în multe produse anti- îmbătrânire și anti-acnee.

 

 

 

Extract de urzică

 

Extractul de urzică curăță și strânge porii, reglează grăsimea pielii, liniștește pielea iritată, luptă împotriva fungilor și microbilor, elimină erupția cutanată pustulară.

 

 

 

Extract de melissa

 

Toate produsele pe bază de melissa au efect anti iritant și analgezic, iar concentrația înaltă de ulei și extracte dau produsului final proprietăți antifungice și antibacteriene.

 

 

 

Extract de hamei

Flavonodele, ce se conțin în hamei, normalizează funcționarea glandelor sebacee, iar vitamina K și aminoacizii contribuie la îmbunătățirea structurii. Cremele în care se conține hamei îmbunătățesc metabolismul apei și a grăsimilor în celulele pielii, sporesc elasticitatea, netezesc ridurile.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok