REST -55%! Mască ultraintensivă pe bază de icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- după utilizarea sistematică întoarce pielii umiditatea naturală
- conține peptide care micșorează ridurile
- oferă pielii prospețime și luciu

50 ml.
250lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Mască hidratantă intensivă pentru îngrijirea și hrănirea pielii feței. Conține capsule speciale ce se dizolvă la aplicare, eliberând vitaminele A, E și substanțe minerale. Masca este produsă după tehnologia absorbției în două etape, MP269. Conține un complex unic de substanțe active în combinație cu icre negre și minerale din marea Moartă, aminoacizi și carbohidrați. Este îmbogățită cu vitaminele A, B5, C și E, cât și cu peptide pentru reducerea ridurilor. Hrănește intensiv pielea cu extracte de ceai verde, urzică, orhidee, aloe vera și romaniță, care fac pielea netedă și elastică. Ghid de utilizare: Aplicați puțină mască pe pielea umedă (nu aplicați pe pielea din jurul ochilor) cu mișcări ușoare și circulare folosind vârful degetelor. Așteptați câteva minute apoi spălați fața cu apă.

 

 

Cum se folosește masca ultraintensivă pentru față?

 

1. Spălați fața și curățați-o cu tonicul Mon Platin Black Caviar în dependență de tipul pielii.
2. Aplicați un strat subțire de mască pe față și gât.
3. Din momentul ce masca se va usca puțin, masați-o cu mișcări circulare fără a aplica forță.
4. Spălați masca cu apă caldă și ștergeți fața.
5. Tratați fața cu tonicul Mon Platin Black Caviar pentru a normaliza nivelul pH-ului.
6. Aplicați crema hidratantă din seria Mon Platin Black Caviar.

 

 

 

 

Descrierea unor componente

 

Argilă albă

 

Argila albă pentru față este un component medicinal pentru piele ce îi dă elasticitate. Este un compus foarte specific, dar extrem de folositor pentru corecția pielii și înfrumusețarea ei.

 

 

 

 

 

 

Extract de ceai verde

 

 Antioxidantul puternic care se conține în ceaiul verde, cofeina, îmbunătățește microcirculația, ajută împotriva inflamării pielii și cearcănelor din jurul ochilor. Activizează schimbarea substanțelor în celulele pielii și previne îmbătrânirea.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Extract de urzică

Posedă proprietăți de deodorant și dezinfectant datorită fitonicidelor în compoziția acestuia. Deasemenea e antiseptic, regenerator, antiinflamator, calmează și vitaminizează.

 

 

 

Extract de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extract de orhidee

Înlătură sentimentul de stress și îngrijorare. Previne pierderea umidității și formarea ridurilor, regenerează puterea vitală și dă prospețime.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea integrității membranei celulelor. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează înnoirea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

 

 

 

Vitamina C

Actionează ca antioxidant, substanță hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneza și contribuie la sintetizarea colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

 

 

 

Vitamina E

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok