Nectar pentru corp cu extract de icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Patru motive pentru a cumpăra:

- posedă o aromă erotică
- catifelează și înmoaie pielea
- spuma gingașă curăță pielea și nu o usucă
- extractele de plante stimulează metabolismul pielii

500 ml
250lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Nectar pentru corp cu aromă minunată, ce trezește simțurile și încarcă cu energie. În componența sa intră uleiul de șeică și extractul de icre negre, care catifelează și înmoaie pielea. Spuma cremoasă și fină curăță pielea fără să o usuce. Extractul de macadamia și cătină stimulează metabolismul pielii. Conține vitaminele E, C, B3 și B12 și este îmbogățit cu substanțele minerale unice din marea Moartă. Ghid de utilizare: Folosiți-l în timp ce faceți baie sau duș.

 

 

Descrierea unor componente

 

Ulei de șeică

 

Uleiul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate (oleină, linoleic), saturate (acid stearic) și acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a preveni inflamațiile și pastra elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

 

 

 

Urea

Este o substanță organică care se conține în țesuturi și lichide. Scopul ei principal este să mențină nivelul optim de umiditate. Oferă luciu și elasticitate.

 

 

 

Ulei de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

Mierea

 

 

Bogată practic în toate microelementele. Soluție bactericidă și antialergică ce sporește rezistența la factorii externi.

 

 

 

Extract de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Ulei de jojoba

 

 

Uleiul de jojoba conține vitamine, minerale, acizi grași, aminoacizi si ceară. El are proprietăți antiimflamatorii, antioxidante și regeneratoare.

 

 

 

Ulei de arbore de ceai

 

Uleiul de arbore de ceai este un puternic antiseptic natural, care are proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. El curăță, liniștește și reduce inflamațiile și iritațiile pielii.

 

 

 


Ulei de cătină

 

Ulei de cătină - este o soluție hrănitoare excelentă pentru întinerire. Micro și macro elementele din componența sa se completează reciproc și au efect optim asupra pielii.

 

 

 

Extract de macadamia

 

Regenerează stratul protector al pielii și are proprietăți antioxidante. Extractul de macadamia e o sursă unică de acid palmitoleic, care face minuni în ingrijirea pielii.

 

 

 

Vitamina E

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

 

 

 

Vitamina C

 

Actionează ca antioxidant, substanță hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneza și contribuie la sintetizarea colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

 

 

 

Vitamina В3

 

Vitamina B3 se folosește în produsele cosmetice pentru piele sensibilă. Hidratează pielea, sporește elasticitatea, regenerează, înlătură luciul grăsimii și încetinește procesul de îmbătrânire.

 

 

 

Vitamina В12

 

 

În cazul deficitului vitaminei B12 în organism, pielea are un aspect bolnăvicios de o nuanță gri-gălbuie. Deasemenea pot apărea cearcăne, acneea, uscăciuni sau roșeață.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok