Cumpără cosmetică pentru copii în magazinul online Monplatin.md

Cosmetica pentru copii Mon Platin – produse naturale din inima Israelului, de îngrijire a pielii gingașe ale nou-născuților.

Linia de soluții cosmetice DSM pentru cei mai mici nu conține parabeni, coloranți, fosfați, parfumuri sintetice sau alte componente, defavorabile pielii copiilor. Aceasta este o cosmetică 100% hipoalergenică, conținând toată utilitatea mineralelor Mării Moarte.

Produsele cosmetice pentru copii se diferențiază de cele pentru adulți prin nivelul pH, pentru a nu provoca efecte negative asupra stratului lor fragil de piele. Toate componentele au fost alese cu atenție și testate în laboratorul Mon Platin.

La o vârstă mică, pielea nu are nevoie de multe soluții de îngrijire pentru a se menținerea stării sănătoase și curate. Tot, de ce are nevoie este curățarea atentă și hidratarea calitativă. Cosmetica pentru copii, pe care o puteți cumpăra în magazinul nostru online este prezentată în următoarele tipuri de produse:

  • gel de duș lejer;
  • șampon „fără lacrimi”;
  • ulei natural de corp;
  • cremă pentru profilaxia iritației de la scutece.

De ce merită cumpărată cosmetică pentru copii de la Mon Platin DSM?

Pielea nou-născuților este foarte sensibilă și cel mai mult supusă influenței negative a factorilor mediului înconjurător. Pentru protejarea ei, trebuie să utilizați soluții speciale de îngrijire. Linia DSM pentru bebeluși este creată în baza mineralelor Mării Moarte. Caracteristicile lor permit calmarea rapidă a pielii iritate și tratarea uscăciunii și a erupțiilor:

  • gelul de duș curăță lejer, făcând pielea gingașă și catifelată;
  • șamponul nu pișcă ochii și face părul curat, moale, strălucitor;
  • uleiul hidratant pentru piele este elaborat special pentru pielea sănătoasă, fără iritații;
  • crema protejează de consecințele contactului cu scutecele sintetice, permite să scăpați rapid de transpirație.

Aceasta este o îngrijire ideală și balansată pentru bebelușul dumneavoastră! Cosmetica pentru copii (Chișinău) este disponibilă acum în magazinul online Monplatin.md. Vom livra rapid comanda dumneavoastră în 1-3 zile, oriunde în Moldova. Pentru a primi informații suplimentare, luați legătura cu noi la numărul de telefon indicat pe site.

Siteul folosește cookie

Ok