Săpun hidratant pentru față cu icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- curăță bine, hidratează și împrospătează pielea feței
- protejează pielea de îmbătrânirea timpurie
- conține o cantitate mare de antioxidanți

250ml
195lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Seria prestigioasă, produsă de compania Mon Platin pentru îngrijirea pielii, conține cele mai calitative componente disponibile în prezent. Săpun hidratant pentru față îmbogățit cu extract de icre negre, care asigură echilibrul grăsimilor și proteinelor înalt concentrate, sărurilor minerale (îndeosebi a fosforului și potasiului), vitaminelor: A, E, B2, B12, fierului, manganului, seleniului, magneziului și aminoacizilor. Totodată ansamblul de minerale din straturile adânci ale Mării moarte și extractele de citrice, rodii, mușețel și ceai verde, funcționează ca antioxidanți. Acțiunea simultană unică a acestor componente asigură o curățire gingașă, dar riguroasă și oferă pielii o protecție optimă. Ghid de utilizare: Spălați fața și gâtul dimineața și seara aplicând spuma săpunului. Pentru uz zilnic.

 

 

Descrierea unor componente

 

Ulei de măsline

 

Ulei de măsline – conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

 

Ulei de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

Urea

Este o substanță organică care se conține în țesuturi și lichide. Scopul ei principal este să mențină nivelul optim de umiditate. Oferă luciu și elasticitate.

 

 

 

Mierea

 

Bogată practic în toate microelementele. Soluție bactericidă și antialergică ce sporește rezistența la factorii externi.

 

 

 

Extract de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Extract de ceai verde

 

Antioxidantul puternic care se conține în ceaiul verde, cofeina, îmbunătățește microcirculația, ajută împotriva inflamării pielii și cearcănelor din jurul ochilor. Activizează schimbarea substanțelor în celulele pielii și previne îmbătrânirea.

 

 

 

Extract de jojoba

 

 

Ajută la sporirea elasticității pielii, făcând-o moale și netedă. Jojoba nu astupă porii și permite pielii să răsufle ușor, păstrând umiditatea țesuturilor.

 

 

 

Extract de rodii

 

Extractul de rodii este potrivit pentru îngrijirea pielii uscate și extenuate, este de neînlocuit în îngrijirea pielii mature și îmbătrânite. Înlătură inflamațiile și activizează procesul de regenerare.

 

 

 

Extract de portocală amară

 

• Normalizează funcționarea glandelor sebacee
• Înlătură uscăciunea
• Oferă un aspect sănătos
• Înlătură roșeața și mâncărimea

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea integrității membranei celulelor. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează înnoirea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

 

 

 

Vitamina В2

 

Vitamina B2 se folosește în produsele cosmetice pentru piele sensibilă. Ea contribuie la hidratarea pielii, sporește elasticitatea, regenerează rănile, elimină luciul pielii grase, încetinește procesul îmbătrânirii.

 

 

 

Vitamina В12

 

În cazul deficitului vitaminei B12 în organism, pielea are un aspect bolnăvicios de o nuanță gri-galbuie. Deasemenea pot apărea cearcăne, acneea, uscăciuni sau roșeață.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok