REST -45%! Ser antirid, îmbogățit cu icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- compoziția concentrată este special concepută pentru îngrijirea în cazul aparitiei ridurilor mici
- excelent hrănește, hidratează și calmează pielea
- crește elasticitatea și tonusul

30 ml.
295lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Ser unic, conceput pentru îmbunătățirea aspectului pielii, prevenirea formării ridurilor noi și netezirea ridurilor existente. Este îmbogățit cu extract de icre negre, care asigură echilibrul grăsimilor și proteinelor înalt concentrate, sărurilor minerale (îndeosebi a fosforului și potasiului), vitaminelor: A, E, B2, B12, fierului, manganului, seleniului, magneziului și aminoacizilor. Totodată ansamblul de minerale din straturile adânci ale Mării moarte și extractul de cătină luptă cu semnele de îmbătrânire, efectele nocive ale mediului înconjurător și contribuie la regenerarea celulelor.

 

 

Descrierea unor componente

 

Uleiul de cătină.

 

Uleiul de cătină - conține vitamina A care hidratează pielea, fortifică și sporește elasticitatea. Vitamina E cunoscută ca „Vitamina tinereții” încetinește procesul de îmbătrânire. Vitamina C înmoaie pielea și sporește elasticitatea, la fel ca și alte vitamine care îmbunătățesc calitatea pielii, mențin frumusețea și sănătatea acesteia.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea integrității membranei celulelor. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează înnoirea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok