Ser pentru față pe bază de mătase, icre negre si capsule de vitamine
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- compoziția concentrată este special concepută pentru îngrijirea în cazul aparitiei ridurilor mici
- excelent hrănește,hidratează și calmează pielea
- crește elasticitatea și tonusul

30 ml.
525lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Ser pentru față cu o aromă nobilă, ce stârnește sentimente și dă energie. Protejează și fortifică pielea. Îmbunătățește textura, făcând-o netedă. Serul servește ca o bază perfectă pentru fondul de ten, stabilizează si păstrează machiajul un timp îndelungat. Capsulele cu concentrație înaltă de vitamine hrănesc pielea, iar extractele de macadamia, orhidee, primula si uleuil de măsline completează compozitia stimulantă. Conține vitaminele A și E. Îmbogățit cu minerale din marea Moartă.

 

 

Descrierea unor componente

 

Ulei de orhidee, primula, argan și măsline.

 

Ulei de orhidee – Înlătură sentimentul de stress și îngrijorare. Previne pierderea umidității și formarea ridurilor, regenerează puterea vitală și dă prospețime.
Ulei de primula - Sursă naturală de vitamina E și acizi nesaturați ce au efect benefic asupra pielii, îmbunătățesc aspectul și întăresc unghiile.
Ulei de argan - Este un antioxidant puternic, are un efect instantaneu de hidratare, antiinflamator și hrănitor. Menține echilibrul apei și grăsimii.
Ulei de măsline - Conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea integrității membranei celulelor. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează înnoirea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok