Ser pentru față (substrat pentru machiaj) bazat pe mătase, cu extract de icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii

Patru motive pentru a cumpăra:

- îmbunătățește textura pielii și o netezește
- formulă profesională împotriva îmbătrânirii
- reprezintă o bază bună pentru aplicarea fondului de ten
- păstrează machiajul un timp îndelungat 

30 ml.
625lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Serul pentru față posedă o aromă plăcută care trezește simțurile, stimulează, protejează și întărește pielea. Îmbunătățește textura pielii și o netezește. În componența sa intră cea mai recentă dezvoltare internațională în domeniul frumuseții – complexul de Aur, care conține acid hialuronic, praf de mărgăritare și aur coloidal de 24 carate. Această formulă profesională intensivă împotriva îmbătrânirii protejează și înnoiește pielea. Reprezintă o bază bună pentru aplicarea fondului de ten, stabilizează și menține machiajul un timp îndelungat. Hrănește pielea cu o porție bogată de vitamine, ulei de rodii, jojoba și primula, ceea ce stimulează celelalte componente. Ghid de utilizare: Aplicați pe pielea feței cu mișcări circulare. Formulă profesională.

 

 

Descrierea unor componente

 

Ulei de măsline.

 

 

Ulei de măsline – сonține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

 

Ulei de jojoba

 

 

Ajută la sporirea elasticității pielii, făcând-o moale și netedă. Jojoba nu astupă porii și permite pielii să răsufle ușor, păstrând umiditatea țesuturilor.

 

 

 

Ulei de primula

 

Sursă naturală de vitamina E și acizi nesaturați ce au efect benefic asupra pielii, îmbunătățesc aspectul și întăresc unghiile.

 

 

 

Mătase hidrolizată

 

Hrănește pielea cu proteinele necesare, îi dă luciu, elaticitate și o înmoaie. Este o soluție excelentă de hidratare și hrănire a pielii.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok