Cumpără produse organice din magazinul online Monplatin.md

Gama de produse cosmetice sportive de la Mon Platin este concepută pentru a elimina efectele neplăcute ale antrenamentelor-dureri musculare, articulare, entorse.

Produse cosmetice organice – produse create exclusiv din ingrediente naturale, prin utilizarea unor tehnologii sigure și complexe. Comparativ cu soluțiile ordinare, acestea conțin doar substanțe sănătoase, fără parfumuri artificiale, coloranți, parabeni sau alte elemente chimice nocive. Ele sunt recunoscute la nivel mondial datorită eficienții și calității sale, fiind varianta optimă chiar și pentru cea mai sensibilă și iritată piele. Acțiunea acestui tip de produse este mult mai blândă. Ele reușesc să curățe profund și efectiv orice zonă a corpului, să o hidrateze și să elimine toxinele.

Astăzi, produse organice se cumpără tot mai des. Popularitatea lor se datorează compoziției unice, care include uleiuri esențiale, proteine, vitamine, extracte de plante, etc. Procesele chimice sunt excluse din fabricare, iar produsele obținute pot fi utilizate în siguranță.

Pe piață se regăsesc o serie de producători care nu țin cont de necesitatea producerii unor cosmetice organice și chiar dacă prețul lor este mai ieftin – calitatea se consideră a fi inferioară. Produsele chimice pot provoca ușor alergii, iritații, mâncărimi sau pur și simplu distruge compoziția naturală a pielii, ceea ce inevitabil provoacă disconfort și chiar anumite maladii. Conservanții ajung să afecteze și sistemul endocrin, în cazul unei utilizări masive.

Utilizarea zilnică de produse organice permite să mențineți pielea sănătoasă, să o hrăniți cu substanțe nutritive naturale și să îi asigurați un aspect plăcut. Pentru că este foarte important ca pielea fiecărei persoane să aibă parte de o îngrijire corectă, Mon Platin propune o linie de produse bio, create pe baza mineralelor din Marea Moartă. Acum aveți posibilitatea de a cumpăra soluții benefice, care vor suplini resursele de minerale și vitamine ale corpului dumneavoastră.

Ce produse organice se pot cumpăra de la Mon Platin?

La noi puteți achiziționa produse bio din orice categorie. Asortimentul larg include creme, uleiuri, măști, unt, loțiuni, seruri, deodorante, măști și alte soluții naturale. Din alegerea bogată, puteți selecta produse pentru:

  • corp;
  • față;
  • păr.

Nu uitați, pentru sănătatea dumneavoastră merită să cumpărați produse calitative! Telefonați direct echipa Mon Platin, la numărul indicat pe site, dacă aveți nevoie de informații suplimentare. Noi propunem produse cosmetice organice profesionale, care respectă bunele practici GMP.

Siteul folosește cookie

Ok