Sorbet – peeling pentru corp cu extract de macadamia, icre negre și capsule de vitamine
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Patru motive pentru a cumpăra:

- curăță eficient și adânc pielea feței
- contribuie la înnoirea celulelor pielii
- strânge porii
- pregătește pielea pentru următoarele proceduri de întinerire

250ml
325lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Un sorbet-peeling minunat pentru înlăturarea celulelor excitate și curățirea pielii. Conținutul unic netezește pielea. La adăugarea apei se transformă într-o emulsie concentrată ce posedă o aromă puternică, împrospătează pielea, o hrănește și întărește. Uleiul de cocos și extractul de icre negre catifelează și înmoaie pielea. Capsulele cu vitamine înalt concentrate hrănesc pielea cu substanțele necesare. Uleiul de macadamia, uleiul de primulă și uleiul de argan oferă un complex de componente care stimulează pielea. Conține vitaminele E și A.

 

 

Descriere unor componente

 

Ulei de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

Extract de macadamia

 

Regenerează stratul protector al pielii și are proprietăți antioxidante. Extractul de macadamia e o sursă unică de acid palmitoleic, care face minuni în ingrijirea pielii.

 

 

 

Vitamina E

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea integrității membranei celulelor. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează înnoirea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok