Unt intensiv pentru corp, ce încetinește procesul de îmbătrânire, îmbogățit cu extract de icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Patru motive pentru a cumpăra:

- formulă profesională anti-îmbătrânire
- regenerează structura pielii și activizează procesul de producere a colagenului
- sporește elasticitatea pielii
- protejează pielea împotriva factorilor externi nocivi

250ml
345lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Untul pentru corp este un proiect elaborat de compania „Mon Platin”. Extractul de icre negre contribuie la regenerarea și înnoirea rapidă a pielii. În componența sa intră cea mai recentă dezvoltare internațională în domeniul frumuseții – complexul de Aur, care conține acid hialuronic, praf de mărgăritare și aur coloidal de 24 carate. Aceasta este o formulă profesională anti-îmbătrânire, care protejează și înnoiește pielea. Untul hidratează, protejează pielea împotriva factorilor externi nocivi, regenerează structura pielii și activizează procesul de producere a colagenului, ce sporește elasticitatea pielii. Acest unt este o sursă de energie și hidratare pentru celulele pielii.Ghid de utilizare: Aplicați untul și masați cu mișcări circulare dimineața și seara după baie sau duș. Formulă profesională.

 

 

 

Pielea de orice tip are nevoie de hidratare, chiar și dacă nu sunt semne de deshidratare. După crema hidratantă puteți folosi unt sau ser cu textură uleioasă, această metodă este actuală pentru persoanele cu pielea foarte uscată.

 

 

Capsulele cu vitamine

 

Reprezintă o tehnologie unică ce contribuie la păstrarea concentrației vitaminelor în produsele cosmetice. Capsulele sunt sigilate ermetic și se dizolvă când sunt aplicate pe piele, în acest timp ele elimină vitaminele concentrate , ceea ce sporește efectul cremei.

 

 

 

 

Descrierea unor componente

 

Ulei de măsline.

 

 

Ulei de măsline – сonține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

 

Mierea

 

Bogată practic în toate microelementele. Soluție bactericidă și antialergică ce sporește rezistența la factorii externi.

 

 

 

Amidon din porumb

 

 

Posedă proprietăți de întinerire. Netezește pielea, crește elasticitatea, o face mătăsoasă și ajută împotriva ridurilor mici.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea integrității membranei celulelor. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează înnoirea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina C

 

Actionează ca antioxidant, substanță hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneza și contribuie la sintetizarea colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok