Ulei pentru baie și masaj Exotic, ultra-hidratant
Comentarii:
Lăsați comentarii

Cinci motive pentru a cumpăra:

- face pielea elastică
- hrănește pielea și previne deshidratarea
- înlătură vergeturile
- nu lasă urme pe haine
- este potrivit atât pentru masaj stimulant cât și pentru masaj relaxant

250ml
175lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Ulei pentu baie și corp îmbogățit cu adaosuri minerale din marea Moartă și vitaminele C, A, E și D. Conține ulei de migdale. Face pielea elastică. Hrănește pielea și previne deshidratarea. Înlătură vergeturile. Nu lasă urme pe haine. Este potrivit atât pentru masaj stimulant cât și pentru masaj relaxant. Ghid de utilizare: După baie aplicați uleiul pe corp si îmbibați-l bine. Puteți adăuga puțin ulei și în timpul băii. Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

 

Uleiul pentru baie și masaj ameliorează stresul, relaxează și calmează. Vă poate ajuta să vă relaxați după o zi grea, dă o senzație de liniște și contribuie la un somn mai bun.

 

 

 

 

Uleiul este un antioxidant care înmoaie pielea, o tonifică și o hidratează. Textura lui ușoară asigură alunecarea necesară în timp ce se îmbibă ușor și nu lasă o senzație de grăsime.

 

 

 

Utilizare:

1. În baie – adăugați puțin ulei sub jetul de apă caldă.
2. Pentru masaj – aplicați puțin ulei pe palmă și masați cu mișcări circulare.
3. Drept îngrijire înainte de duș – aplicați uleiul, intrați sub duș și masați pielea în același timp inspirând aroma intensă a uleiurilor esențiale.
4. Drept îngrijire hidratantă după baie –pentru persoanele cu pielea corpului uscată se recomandă aplicarea uleiului pe corpul umed după baie.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Uleiul de lemongrass

 

Ajută împotriva durerilor de cap, reumatismului, bolilor de piele, transpirației excesive, scade oboseala psihică, tonifică, ajută la îmbunătățirea concentrației, crește capacitățile de lucru, îmbunătățește circulația sanguină și procesele metabolice.

 

 

 

Ulei de levănțică

 

Uleiul de levănțică are proprietăți antiseptice și antifungice. El se folosește pentru lecuirea bolilor pielii, ajută în caz de acnee, riduri și alte procese inflamatorii.

 

 

 

Extract de portocală

 

• regenerează structura pielii
• normalizează lucrul glandelor sebacee
• înlătură uscăciunea
• oferă un aspect sănătos
• curăță pielea

 

 

 

Ulei de migdale

 

Mulțumită conținutului mare de vitamine uleiul cosmetic de migdale netezește pielea, îi întoarce elasticitatea și o tonifică

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina C

 

Actionează ca antioxidant, substanța hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneză și contribuie la sinteza colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok