Unt pentru corp cu efect anti-îmbătrânire, îmbogățit cu extract de icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- regenerează structura pielii și activizează procesul de producere a colagenului
- sporește elasticitatea pielii
- protejează pielea împotriva factorilor nocivi ai mediului înconjurător

250ml
295lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Unt formidabil pentru corp, menit să îmbunătățească aspectul pielii. Îmbogățit cu extract de icre negre, pentru echilibrare, uleiuri înalt concentrate, proteine, săruri minerale (fosfor și potasiu), vitaminele A, B2, B12, fier, mangan, seleniu, magneziu și aminoacizi. Deasemenea este îmbogățit cu minerale din mare Moartă și extract de cătină, care protejează împotriva îmbătrânirii pielii și factorilor nocivi ai mediului înconjurător, contribuind la regenerarea și înnoirea celulelor pielii. Ghid de utilizare: Apicați destul ulei pe pielea curată și masați cu mișcări circulare toată suprafața corpului până se absoarbe.

 

 

Descrierea unor componente

 

Ulei de șeică

 

Uleiul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate (oleină, linoleic), saturate (acid stearic) și acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a preveni inflamațiile și pastra elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

 

 

 

Ulei de cătină

 

Ulei de cătină - este o soluție hrănitoare excelentă pentru întinerire. Micro și macro elementele din componența sa se completează reciproc și au efect optim asupra pielii.

 

 

 

Ulei de măsline

 

Ulei de măsline – conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

 

Mierea

 

 

Bogată practic în toate microelementele. Soluție bactericidă și antialergică ce sporește rezistența la factorii externi.

 

 

 

Ulei de passiflora

 

Este considerat o soluție excelentă pentru hidratarea și înmuierea pielii. Are efect antiinflamator și reduce iritațiile pielii.

 

 

 

Extract de kiwi

 

 

 

Fortifică pielea, netezește ridurile mici și accelerează procesul de regenerare în urma acneei sau inflamărilor.

 

 

 

 

 

 

 

Extract de mango

 

Regenerează bine bariera de lipide, restabilește capacitatea de reținere a umidității după băile solare, împachetare, degerare și lecuiește eficient alergiile. Înmoaie zonele uscate a pielii, previne apariția vergeturilor și sporește elasticitatea pielii.

 

 

 

Ulei de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

Extract de papaya

 

Vindecă multe boli ale pielii, de aceea se folosește în cosmetica medicinală ca stimulent al metabolismului în celulele epidermei. Posedă proprietăți antiinflamatorii, regeneratoare și calmante.

 

 

 

Extract de pepene galben

 

Conține vitamine din grupa PP, care protejează pielea de razele ultraviolete, iar vitamina A posedă proprietăți antiinflamatorii. Deasemenea vitaminele grupelor B5 și C sunt folosite pentru netezirea pielii și încetinirea procesului de îmbătrânire.

 

 

 

Ulei de paciuli

 

Combate iritația și exfolierea pielii problematice. Uleiul ajută la vindecarea crăpăturilor și rănilor, stimulează regenerarea țesuturilor, vindecă iritațiile, dermatita alergică, acneea și psoriazisul.

 

 

 

Ulei de trandafir

 

 

Ajută la regenerarea țesuturilor deteriorate, iar în cazult pielii mature sporește producerea elastinei și fibrelor de colagen. Netezește ridurile mimice și pe cele de vârstă.

 

 

 

Ulei de lavandă

 

Are efect antiseptic și antibasterian. El este folosit pentru lecuirea diferitelor boli ale pielii precum acneea, psoriazisul, diverse inflamații și ajută la netezirea ridurilor.

 

 

 

Extract de propolis

 

Conține flavonoizi, de aceea este un antioxidant puternic. În afară de aceasta, propolisul este un antiseptic bun cu efect antibacterian.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea integrității membranei celulelor. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează înnoirea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina В2

 

Vitamina B2 se folosește în produsele cosmetice pentru piele sensibilă. Ea contribuie la hidratarea pielii, sporește elasticitatea, regenerează rănile, elimină luciul pielii grase, încetinește procesul îmbătrânirii.

 

 

 

Vitamina В12

 

 

În cazul deficitului vitaminei B12 în organism, pielea are un aspect bolnăvicios de o nuanță gri-galbuie. Deasemenea pot apărea cearcăne, acneea, uscăciuni sau roșeață.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok