Cremă hidratantă antirid, îmbogățită cu icre negre SPF 15 (50ml)
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:
- previne apariția ridurilor
- restabilește echilibrul optim de umiditate
- încetinește procesul de îmbătrânire

50 ml.
425lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă puternic hidratantă pentru față, îmbogățită cu extracte vegetale și substanțe organice din marea Moartă. Este îmbogățită cu extract de icre negre, care asigură echilibrul grăsimilor și proteinelor înalt concentrate, sărurilor minerale (îndeosebi a fosforului și potasiului), vitaminelor: A, B5, fierului, manganului, seleniului, magneziului și aminoacizilor. Rapid restabilește echilibrul optim al umidității pielii, o învigorează și îi dă prospețime. Protejează împotriva razelor UV-A și UV-B având factorul de protecție SPF 15. Previne formarea ridurilor. Conține miere, ulei de șeică, cătină și măsline. Nu conține parabeni. Conține oxibenzen.

 

 

Descrierea unor componente

 

Ulei de șeică

 

Uleiul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate (oleină, linoleic), saturate (acid stearic) și acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a preveni inflamațiile și pastra elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

 

 

 

Mierea

 

Bogată practic în toate microelementele. Soluție bactericidă și antialergică ce sporește rezistența la factorii externi.

 

 

 

 

Uleiul de cătină.

 

Uleiul de cătină - сonține vitamina A care hidratează pielea, fortifică și sporește elasticitatea. Vitamina E cunoscută ca „Vitamina tinereții” încetinește procesul de îmbătrânire. Vitamina C înmoaie pielea și sporește elasticitatea, la fel ca și alte vitamine care îmbunătățesc calitatea pielii, mențin frumusețea și sănătatea acesteia.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea integrității membranei celulelor. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează înnoirea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok