Apa micelară cu mineralele Mării moarte
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- potrivită pentru curățarea riguroasă și moale a pielii feței și regiunei din jurul ochilor, nu trebuie înlăturată cu apă
- pregătește pielea pentru machiaj
- îndrăgită de visagiști

200ml
150lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Curăță eficient pielea și înlătură machiajul de pe față, ochi și buze fără a o freca sau a spăla cu apă. Potrivită pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. Îmbogățită cu extract de ceai verde și vitamina E. Acești componenți sunt antioxidanți puternici care ajută la curățarea pielii. Acest produs este foarte popular în rândurile visagiștilor profesioniști, care îl folosesc ca demachiant. Ea curăță la fel de bine fața precum și apele termale.

Apa micelară este eficientă pentru că înlătură machiajul dar în același timp apără pielea feței, lăsând-o proaspătă și gata pentru următorul strat de machiaj. Potrivită pentru curățarea riguroasă și moale a pielii feței și regiunei din jurul ochilor de machiaj. Fără miros. Nu conține coloranți sau spirt. Nu lasă pe suprafața pielii urme de grăsime sau murdărie.

Ghid de utilizare: Zilnic dimineața și seara umeziți discul de vată cu loțiune și curățați pielea. Aplicați soluția pe linia genelor și buzelor pentru cîteva secunde și înlăturați atent machiajul. Nu e nevoie să frecați sau să spălați pielea cu apă.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. A nu se aplica pe piele iritată. Dacă apar semne de iritație nu folosiți în continuare loțiunea.

 

 

 

 

 

Potrivită pentru curățarea riguroasă și moale a pielii feței și regiunei din jurul ochilor de machiaj. Fără miros. Nu conține coloranți sau spirt. Nu lasă pe suprafața pielii urme de grăsime sau murdărie.

 

 

 

Plusurile apei micelare:

 

 

1.Curăță delicat. Apa micelară înlătură bine murdăria, hidratează epiderma și nu provoacă iritație. Potrivit pentru pielea uscată și sensibilă.

2.Înlătură rapid machiajul. Nu trebuie frecată, nu lasă urme și pete sub ochi. Apa micelară Mon Platin nu trebuie clătită cu apă și e comodă în călătorii.

3.Are proprietăți demachiante. Apa micelară nu irită mucoasa, nu provoacă roșeață, ceea ce e foarte important pentru oamenii care poartă lentile de contact.

4.Potrivit pentru femeile de toate vârstele. Apa micelară îngrijește pielea de acnee și de riduri.

 

 

 

Cum să te folosești de apa micelară:

 

 

1.Umeziți discul de vată cu apă micelară.

2.Ștergeți fața urmând liniile de masaj.

3.Dacă doriți să ștergeți machiajul de pe față, țineți discul de vată apăsat pe gene timp de cinci secunde. Apoi treceți cu el de la colțul interior până la colțul exterior al ochiului – mascara și umbrele o să rămână pe disc.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Extract de
ceai verde

 

Antioxidantul puternic care se conține în ceaiul verde – cofeina, îmbunătățește microcirculația, ajută împotriva inflamării pielii și cearcănelor din jurul ochilor. Activizează schimbarea substanțelor în celulele pielii, previne îmbătrânirea.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok