Crema hidratantă de zi cu colagen și efect de lifting SPF15
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- crema intensivă și inovatoare pentru îngrijirea pielii subțiri și fine, protejează eficient împotriva radiației nocive
- contribuie la stimularea și fortificarea celulelor naturale de colagen a pielii, astfel menține elasticitatea pielii și previne apariția ridurilor mimice noi
- hidratează din plin pielea

50 ml.
295lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Crema intensivă și inovatoare pentru îngrijirea pielii subțiri și fine. Protejează eficient împotriva radiației nocive. Crema conține un complex de substanțe care înclude în sine acid hialuronic cu adaos de colagen precum și ulei de avocado, măsline, extract de ceai verde, mușețel și aloe vera care rapid și ușor se absorb în pielea feței ridicându-i la maxim nivelul de hidratare și elasticitate.

În afară de asta crema conține un complex de lifting LACTOMIDE, care este unic din cauza structurii liposome care pătrunde adânc în straturile pielii îmbunătățind procesul de absorbție și sporește efectul pozitiv al ingredientelor active. Crema fină rapid și eficient se absoarbe în epidermă, întărește intensiv și stimulează celulele de colagen ai pielii feței astfel menținând elasticitatea naturală a pielii, împiedică formarea ridurilor mimice noi.

Rezultat: După aplicarea zilnică a cremei, masând-o cu mișcări circulare în piele, timp de 60 de zile – crește nivelul de umiditate și elasticitate a pielii, scad urmele de îmbătrânire. Pentru a atinge efectul maxim se recomandă să folosiți în același timp crema nocturnă hidratantă.

Ghid de utilizare: Curățați bine pielea feței cu apă micelară DSM. Apoi aplicați atent crema și masați-o ușor cu mișcări circulare până se absoarbe definitiv. Crema este o soluție eficientă împotriva razelor solare în timpul zilei. Conține Benzofenon-3.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Acidul hialuronic

 

Acidul hialuronic – unul din componentele importante dintre straturile de celule care se află adânc în piele. În organismul nostru el menține apa în celule ori deficitul aceșteia aduce la uscarea pielii care formează riduri și la lăsarea țesuturilor.

 

 

 

Colagen

Are un efect de întinerire și readuce pielii proprietățile sale elastice, o netezește și o face moale. Colagenul crează pe piele un strat de protecție care menține umiditatea, datorită lui pielea mult timp rămâne hidratată.

 

 

 

Extractul de ceai verde

 

Antioxidantul puternic care se conține în ceaiul verde – cofeina, îmbunătățește microcirculația, ajută împotriva inflamării pielii și cearcănelor din jurul ochilor. Activizează schimbarea substanțelor în celulele pielii, previne îmbătrânirea.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Extractul de aloe vera

 

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

 

Ulei de avocado și măsline.

 

Ulei de măsline – conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.


Ulei de avocado – e bine perceput de piele, se absoarbe adânc în epidermă și oferă stratului de piele o senzație moale și catifelată. Cosmetica în componența cărei este uleiul de avocado e universală și se potrivește pentru îngrijirea permanentă a pielii uscate, iritate și sensibile. Hrănește cu antioxidanți pielea care îmbătrânește.

 

 

 

Ceramizi-3

 

Lipizii neutri a membranei care regenerează stratul de deasupra a pielii, umple golurile care se formează de la spălare, reduce proprietatea pătrunzătoare a pielii, pierderea apei și îmbunătățește elasticitatea epidermei.

 

 

 

Lipidele din lactate

Lipidele din lactate ajută la curățarea adâncă a pielii din cauza prezenței în ele a fermentului lipazei care topește grăsimea și aparține clasei enzimelor de protează puternice. Lipaza are o putere unică de a înlătura murdăria și celulele moarte de pe suprafața epidermei.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok