Săpun hidratant pentru față cu extract de alge și portocale
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- excelent curată, hidratează și împrospătează pielea feței
- protejază pielea împotriva îmbătrânirii timpurii
- protejează pielea feței împotriva factorilor externi

250ml
195lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Îmbogățit cu extract de alge, rodii și citrice. Săpunul hidratant pentru față curăță excelent, hidratează și împrospătează pielea feței. Acest preparat pe bază de alge și rodii previne îmbătrânirea, iar extractul de citrice păstrează pielea curată, împrospătează și oferă un ten sănătos. Săpunul conține minerale din marea Moartă. Ansamblul de componente naturale și substanțe noi au un efect pozitiv asupra pielii, protejând-o și lăsând un miros plăcut.

Ghid de utilizare: Aplicați, obțineți spumă și spălați cu săpunul hidratant fața și gâtul. Folosiți-l zilnic dimineața și seara.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput după ghidul de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimereste în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

Descrierea unor ingrediente

 

Extract de jojoba

 

 

Ajută la sporirea elasticității pielii făcând-o moale și netedă. Jojoba nu astupă porii și permite pielii să răsufle ușor, păstrează umiditatea țesuturilor.

 

 

 

Ulei de măsline

 

Conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

 

Extractul de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Mierea

 

 

Bogată practic în toate microelementele. Soluție bactericidă și antialergică, sporește rezistența la factorii externi.

 

 

 

Uleiul de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

Extract de rodii

 

Extractul de rodii e bogat în fitoestrogeni, vitamina C, calciu, fier. Stimulează sinteza colagenului, îmbunătățește microcirculația. Este un antioxidant puternic, hidratează și netezește pielea.

 

 

 

Extract de portocală

 

• regenerează structura pielii
• normalizează lucrul glandelor sebacee
• înlătură uscăciunea
• oferă un aspect sănătos
• curăță pielea

 

 

 

Alge

 

Algele tonifică pielea, regenerează celulele rănite ale membranei, accelerează metabolismul intracelular, stimulează producerea colagenului și dau un efect de lifting pielii.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok