Cremă împotriva ridurilor cu minerale
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- crema luptă împotriva formării ridurilor mimice și altor tipuri de riduri care se formează pe pielea feței
- în componența cremei sunt antioxidanți puternici care luptă eficient cu îmbătrânirea pielii
- perfect pentru toate tipurile de piele

50 ml.
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

La baza formulei bine concepute a acestui produs pentru fortificarea și sporirea elasticității pielii sunt trei elemente eficiente, cunoscute pentru abilitățile lor de a preveni ridurile mimice și alte tipuri de riduri ale feței. Crema e bogată în ulei de primulă de seară, a carui acizi grași fortifică celulele, hrănesc țesutul și mențin umiditatea. În componența cremei sunt antioxidanți puternici care ajută la micșorarea cantității radicalilor liberi din pielea feței, un complex hidratant din alge roșii de mare. Crema mai conține fosfolipizi și lecitină care sunt cunoscute pentru abilitățile lor de a compensa efectele nocive provocate de îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor. Nu conține ulei de minerale, silicon și parabeni. Potrivit pentru toate tipurile pielii.

Ghid de utilizare: Aplicați crema pe față seara târziu sau dimineața devreme după ce ați curățat fața cu lăptișor demachiant. Masați ușori până se absoarbe deplin.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput după ghidul de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimerește în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Ulei de castor

În cosmetologie uleiul de castor se folosește foarte des. El netezește ridurile, luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Normalizează glandele sebacee din cauza cărei pielea devine grasă, restabilește deficitul de vitamine.

 

 

 

Extract de mei

Mulțumită extractului de mei pielea se regenerează rapid, stimulează actualizarea celulelor și activității celulelor foliculelor de păr. Recuperează barierea lipidică și menține nivelul umidității și elasticitatea pielii.

 

 

 

Extract de ovăz

Se folosește drept component care apără, înmoaie și liniștește pielea inflamată iar în cosmetica anti-îmbătrânire ajută împotriva pielii uscate. Substanțele care se conțin în ovăz apără pielea împotriva factorilor externi și atacurilor bacteriene.

 

 

 

Vitamina B5

 

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

 

 

 

 

Vitamina Е

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

 

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok