Creion cosmetic «Colagen praimer»
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- ajută la ascunderea ridurilor de dimensiuni mici, a fisurilor și a porilor largi ale pielii
- bază perfectă pentru aplicarea machiajului și a umbrelor
- întărește acțiunea cremelor colagenice din seria DSM

15 ml
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Emulsie ușoară, care nu conține grăsimi și ajută la ascunderea ridurilor fine, fisuri și porilor largi ale pielii, care este în același timp o bază perfectă pentru aplicarea machiajului și a umbrelor. Produsul include complex de colagen și acid hialuronic, care sunt ușor și eficient absorbite de pielea feței și crează o textură netedă, plăcută și omogenă a pielii.

Combinația de substanțe active cu vitamina E și vitamina A, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante puternice, creează instantaneu un sentiment plăcut pe piele și o strălucire mată, subliniind nuanța machiajului și permițînd menținerea stabilității sale pentru o lungă perioadă de timp. Creionul este transparent, astfel încât este potrivit pentru pielea de orice umbră. Nu contine parabeni. Nu contine grasimi. Are o aromă naturală ușoară.

Mod de utilizare: Agitați bine înainte de utilizare. Aplicați de cel puțin 3 ori cu capul special al sticlei pe zona de piele pe care doriți să aplicați acest produs, și apoi masaj cu atenție pielea feței până când soluția este complet absorbită. Pentru rezultate optime, puteți aplica o cremă hidratantă din seria "Colagen Derma Age" a companiei “Mon Platin” pentru a face pielea să arate netedă și strălucitoare.

Note și avertismente: aplicați acest produs numai în scopul specificat și numai în conformitate cu instrucțiunile de utilizare. Nu înghiți! Nu lăsați crema să intre în ochi. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Nu utilizați acest produs dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele sale.

 

Descrierea unor ingrediente

 

Colagen

Are un efect de întinerire și readuce pielii proprietățile sale elastice, o netezește și o face moale. Colagenul crează pe piele un strat de protecție care menține umiditatea, datorită lui pielea mult timp rămâne hidratată.

 

 

Ulei de arbore de ceai

 

Uleiul de arbore de ceai este un antiseptic natural care are proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. El îmbunătățește starea pielii în caz de acnee.

 

 

Extract de jojoba

 

 

Ajută la sporirea elasticității pielii făcând-o moale și netedă. Jojoba nu astupă porii și permite pielii să răsufle ușor, păstrează umiditatea țesuturilor.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

 

Comentarii
Arina11.01.2024
Pînă cînd nam văzut efectul
Юлиана Тимохина ,47 лет11.01.2024
По вашей просьбе пищу отзыв. Вначале мне показалось, что нет эффекта, но через 2 недели ежедневного использования стали делать на работе комплименты. Ещё раз убеждаюсь, что главное не делать поспешных выводов. Как всегда израильская косметика с минералами на высоте. Благодарю, что вот уже 5 леи вы меня не разочаровываете
Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok