Cremă anticelulită cu componență unică
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Patru motive pentru a cumpăra:

- сel mai nou produs care previne apariția vergeturilor
- eficient pentru adolescenți
- eficient luptă împotriva celulitei
- se recomandă oricărei femei la orice vârstă

200ml
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Acest produs nou este conceput pentru crearea unei ținute spectaculoase și previne apariția vergeturilor. Este potrivit pentru adolescenți, femei după naștere sau pentru vergeturile care apar după slăbirea bruscă. Produsul este menit pentru întărirea și reglarea stării pielii. Formula inovatoare include în sine coplexe moderne, ulei de grâu încolțit, neroli, menol și vitamina E. Mulțumită acestor componente crema este o soluție eficientă în lupta împotriva celulitei. Bogat în mineralele mării Moarte. Se recomandă oricărei femei la orice vârstă.

Ghid de utilizare: Masați bine pielea în regiunea coapselor și taliei cu gel, după duș. Conceput pentru utilizarea zilnică.

Atenție: Nu aplicați pe zonele mari ale pielii. Se interzice folosirea cremei copiilor mai mici de 2 ani. Concepută exclusiv pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimereste în ochi spălați bine ochii cu apă. Se recomandă să folosiți în același timp crema care apară de razele solare cu filtrul de apărare minim SPF15. Dacă apar semne de iritație nu folosiți în continuare crema.

 

 

E posibil de înlăturat celulita cu ajutorul unei creme bune?

 

Răspunsul la această întrebare este afirmativ, dacă la tubul de soluție anticelulită adăugați nutriție echilibrată, efort fizic, masaj și proceduri cu aparate. Efectul cremei anticelulită are două direcții:

1. Stimulează sângele și fluxul limfatic.
2. Acționează asupra celulelor de grăsime și oferă lipoliză.

Crema conține compuși care pot avea aceste efecte în caz de uz extern.

 

 

 

 

Crema este un complex unic care conține în sine un ansamblu de componente diferite concepute cu ajutorul noilor tehnologii și îmbogățită cu adaosuri minerale din marea Moartă pentru îmbunătățirea aspectului fizic a pielii.

 

 

 

Chiar și dacă există gluma, cum că de la masaj slăbește doar maseurul, defapt asta nu este chiar așa. În lupta împotriva celulitei ( care nu are o legătură directă cu surplusul de greutate) masajul este unul din cele mai bune remedii. În cazul dat crema va consolida rezultatul.

 

 

Regulele de folosire a cremei anticelulită

 

Crema anticelulită nu poate fi aplicat ca o soluție simplă de îngrijire. Cosmetica anticelulită nu doar acționează energic, dar vă și face mai energic. Aplicați soluția anticelulită cu mișcări circulare direcționate în sus: de la glezne la genunchi, apoi la coapse.

 

 

Important!

Aplicați crema cu mișcări energice, masați astfel pielea timp de câteva minute.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Ulei de germeni de grâu

 

 

Ulei de germeni de grâu - sursa numărului mare de materiale biologice active: acizii grași care nu pot fi înlocuiți, aminoacizi și microelemente. Menține echilibrul apei din epidermă, netezește pielea.

 

 

 

Ulei de neroli

 

netezește pielea, stimulează creșterea celulelor noi, oferă pielii elasticitate. Înlătură vergeturile și încurcă la formarea striurilor, vindecă crăpăturile, contribuie la vindecarea cicatricelor..

 

 

 

Mentolul

 

Component al uleiului esențial care se conține în frunzele de mentă. Are proprietăți antiinflamatorii, antiseptice, stimulează circulația sanguină și tonifică.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

 

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok